KATEGORI: Partnernyheder

Charlottehaven indvier hoteltårn i 16 etager

31. January 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Åbningen af THE TOWER Charlottehaven bliver i dag markeret ved et lukket arrangement. Den 56 meter høje bygning giver gæsterne en 180 graders udsigt til København, Øresund og Sverige.

Efter et avanceret byggeri indvies Charlottehavens nye bygning, THE TOWER ved Nordhavn på fredag. Hotelgæsterne kan nyde opholdet med god klima-samvittighed, idet al energi til opvarmning og nedkøling hentes 140 meter nede i undergrunden og sendes rundt i bygningen bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller på taget.

Dimensionerne for THE TOWER er ikke kun de 56 meters byggeri, man ser over jordoverfladen. Bygningens vertikale dimensioner er godt og vel 200 meter, idet byggeriets opvarmning sker fra geotermiske varmerør, der er boret godt 140 meter ned i undergrunden. Direktør, Lars Pontoppidan fortæller, at Charlottehaven vil give sit bidrag til, at Danmark bliver CO2-neutral:

”Vi har skabt et bæredygtigt og klimavenligt fremtidsbyggeri. Energien til de 37 lejligheder stammer fra geotermisk energi, der pumpes rundt i bygningerne bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller, som er placeret øverst i tårnet. Samtidig gør vi, hvad vi kan for at være bæredygtige i mange andre ressourceforbrug. Vi arbejder fokuseret med FN’s verdensmål – fra rengøring over plastic til fødevarer.”

Hotellejlighederne findes i to størrelser. Studio-lejligheder på 50 m2 er i åbent plan med opholdsområde, fuldt udstyret køkken, spiseplads til 4 personer, sofagruppe og dobbeltseng. Lejligheden på 70 m2 har tilmed to separate soveværelser og egner sig rigtig godt til familien.

Charlottehaven har 3 plenumlokaler og kan rumme op til 400 mødedeltagere. Flotte lokaler med lys og luft og direkte udgang til smuk gårdhave. Lokalerne indbyder til fleksible løsninger, hvor der er mulighed for både udstillinger, selskaber og konferencer.  Mødedeltagere ahr gratis adgang til Health Club, hvor man kan holdtræne, fitnesstræne og svømme en tur i poolen.

Læs mere om Charlottehaven her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere information og booking.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG