KATEGORI: Partnernyheder

Charlottehaven kåret som Danmarks bedste hotel for forretningsfolk

21. October 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Den anerkendte, amerikanske nyhedskanal CNBC har netop kåret Charlottehaven som det bedste forretningshotel i Danmark.

Charlottehaven på Østerbro huser konferencefaciliteter, restaurant, fitnesscenter og 81 hotellejligheder og åbnede senest i 2020 det spektakulære The Tower med 180 graders udsigt over Nordhavn og Østerbro.

Vi er rigtig stolte af denne 1. plads. Forretningsrejserne er godt i gang igen, og så er det jo fantastisk at kunne tilbyde dem det bedste, når destinationen hedder København, siger direktør, Lars Pontoppidan.

Nomineringen er bl.a. baseret på interviews og surveys med forretningsfolkene selv og desuden en gennemgang af reviews på Tripadvisor, Google mv., som understreger, at det er real life og ikke kun hotellers egne beskrivelser, uddyber Lars.

Charlottehavens hotellejligheder giver fleksibiliteten til at bo, som man vil: Lav mad selv eller spis i restauranten, kig forbi receptionen til en snak eller brug den private indgang. Alle lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, som bl.a. reducerer udgifterne til restaurantbesøg. Inviter kolleger til middag eller hold et lille møde i et af mødelokalerne. Sammen med disse faciliteter og topklasse service er den hjemlige følelse med til at sætte prikken over i’et, når man bor i et hjem væk fra hjemmet i længere tid.

Charlottehaven ligger centralt tæt på tog og metro, som gør det meget nemt at pendle.

Mere info vedr. kåring: https://www.cnbc.com/2022/10/04/what-are-the-best-business-hotels-in-europe-london-paris-frankfurt-.html

Mere info om Charlottehaven som forretningshotel: https://www.charlottehaven.com/dk/da/hotel/dine-fordele/welcome-business/

Vil du holde dit næste møde på Charlottehaven? Så kontakt os hos Danske Konferencecentre og læs mere om mødefaciliteterne her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG