KATEGORI: Partnernyheder

Charlottehaven lancerer sundhedsprogram for alle medarbejdere

20. February 2024
Ditte Rønne Jakobsen

I januar 2024 lancerer Charlottehaven et ambitiøst sundhedsprogram, der skal motivere alle medarbejdere til en sundere livsstil. Programmet giver blandt andet alle medarbejdere ret til en ugentlig times træning og desuden skræddersyede trænings- og kostprogrammer.

Fra starten af programmet bliver alle medarbejdere målt på forskellige sundhedsparametre gennem fx styrketests, fedtprocentmålinger og blodtryksmålinger. Disse data vil danne grundlag for de skræddersyede træningsprogrammer og sundhedsfremmende tiltag.

Sundhedspakken består af:

· Skræddersyede personlige træningsprogrammer

· Personlige kostplaner

· Én times træning i arbejdstiden om ugen

· Udlevering af hjemmetræningselastikker

· Desuden to månedlige træningsvideoer med 30 minutters styrke- og mobilitetsøvelser

· Ugentlige træningshold eksklusivt for medarbejdere

· Kvartalsmæssige opfølgningsmålinger

Ved udgangen af 2024 vil der blive foretaget en ny runde målinger for at evaluere diverse sundhedsforbedringer. Formålet er ikke kun at skabe individuelle resultater, men også en kollektiv indsats for at gøre Charlottehaven til en af de sundeste arbejdspladser i Danmark.

“Vi er stolte over at have lanceret dette ambitiøse program. Det opfordrer ikke blot vores medarbejdere til at fokusere på deres sundhed, men giver dem også konkrete redskaber og tid til at opnå resultater,” siger Lars Pontoppidan, direktør i Charlottehaven. ”På den måde er det både en investering i individuelt velvære og et forsøg på at skabe en kultur, hvor sundhed er en prioritet for alle. Vi tror på, at en sund arbejdsstyrke er en produktiv arbejdsstyrke.”

Initiativet er blevet godt modtaget af Charlottehavens medarbejdere. På nuværende tidspunkt har 75 % tilsluttet sig programmet. Bookingkoordinator Susan Danielsen fortæller:

”Det er virkelig fedt at have en times træning i arbejdstiden. Det gør det en del lettere at få tid til at træne regelmæssigt, når det ene pas bliver klaret, mens man er på arbejde. Internt deler vi træningsoplevelser hver uge og motiverer hinanden til at fortsætte; det giver virkelig en god fællesskabsfølelse – ikke kun i træningslokalet, men også på kontoret.”

Det er en del af Charlottehavens DNA at motivere til sund levevis, supplerer direktør Lars Pontoppidan: ”I vores fitnesscenter lever vi faktisk af at tilbyde sundhedsfremmende initiativer. Nu gør vi det også som arbejdsplads. Vores vision om at skabe en sundere og mere bæredygtig arbejdskultur har fået en stærk start med opbakningen fra medarbejderne.”

Om Charlottehaven:

Charlottehaven er en eksklusiv destination på Østerbro i København, kendt for sin unikke kombination af hotellejligheder, konference- og selskabsfaciliteter samt fitnesscenter. Med fokus på æstetik, komfort og personlig service er Charlottehaven stedet for dem, der søger en unik oplevelse og et hjem væk fra hjemmet i hjertet af Østerbro.

For yderligere information, kontakt: Maria Gade mg@charlottehaven.com 2879 3444

Du kan læse mere om Charlottehaven her på deres profil eller kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og booking af dit næste mødelokale.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG