KATEGORI: Partnernyheder

CityMeetings er ny partner hos Danske Konferencecentre

11. July 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Centralt placeret midt i København ligger CityMeetings, som har nogle af byens hyggeligste mødelokaler. Her er fokus på hygge og intimitet, og indretningen af mødelokalerne er på samme tid klassisk og spændende.  I kan få et afbræk fra jeres kursus, møde eller konference ved at prøve kræfter med et af deres mange Breakout Rooms eller en omgang walk-and-talk på Kastellet.

 

CityMeetings kan huse i alt 74 deltagere fordelt i deres 4 mødelokaler. Alle mødelokaler er udstyret med standard mødeudstyr, som flip-over, chatboard/whiteboard, storskærm og hurtigt trådløst internet. Oversigt over mødelokalerne:

Karen Blixen: Max. 10 deltagere

Den Lille Havfrue: Max. 22 deltagere

H.C. Andersen: Max. 22 deltagere

Majestæten: Max. 20 deltagere

Lokalerne Den Lille Havfrue og H.C. Andersen kan slås sammen og er derved det største mødelokale med plads til op til 40 deltagere.

Hos CityMeetings er der rig mulighed for forskellige former for teambuilding blandt andet de meget populære Breakout Rooms og Breakout Games, som fungerer rigtig godt som afbræk eller afslutning på et effektivt møde. I et Breakout Room bliver I spærret inde i et tematiseret rum med en masse koder, gåder og udfordringer, som I skal søge at løse, inden der er gået 60 minutter. Breakout Rooms ligger kun et minuts gang fra mødelokalerne.

Det er også oplagt med en gåtur i de skønne områder i København, da CityMeetings ligger i centrum af København få hundrede meter fra Amalienborg, Kastellet og Nyhavn.

Transportmulighederne er mange, I kan enten tage metro til Kongens Nytorv Station, et S-tog til Østerport Station eller en af de mange busser, der kører i nabolaget.

Læs mere om CityMeetings her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG