KATEGORI: Partnernyheder

Clarion Hotel Copenhagen Airport er ny partner

23. May 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Afholder du ofte konference med internationale gæster tæt på lufthavnen? Uanset om du har brug for et sted til et hurtigt møde for to mennesker eller en konference for 2150 personer, så har Clarion Hotel Copenhagen Airport faciliteterne. 

Uanset om du har brug for et sted til et hurtigt og diskret møde eller en international kongres, så har du fundet det rette sted. Med bare to minutters gang til Terminal 3 og metro, tog og motorvej lige til døren kunne det ikke være lettere. 

Sammen med Clarions søsterhotel Comfort Hotel Copenhagen Airport lige ved siden af udgør de Nordeuropas største konferencecenter i direkte forlængelse af en lufthavn. 

Clarion Hotel har 40 lyse og fleksible konference- og mødelokaler, hvoraf 14 af mødelokalerne ligger meget praktisk på 4. sal i Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Hvis du er på udkig efter konferencefaciliteter med wow-faktor, så se nærmere på deres nye faciliteter The Hangar. Lokalet er 2500 kvadratmeter og kan rumme op til 2150 personer, 5 Cessna-fly eller 25 biler. Det er et utroligt fleksibelt lokale, som også kan inddeles i fem mindre dele med op til 450 personer i hver. 

Overnatningsmuligheder

Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyder 383 værelser og råder desuden over yderligere 605 værelse på søsterhotel Comfort Hotel Copenhagen Airport lige ved siden af. Nyd et ophold i hotellets store værelser indrettet i lys, skandinavisk stil. De mindste værelser er faktisk nogle af de største i København med 33 m2, og de føles lyse og luftige takket være gulv til loft-vinduer.

Forplejning og aktiviteter til mødepausen

Efter en lang dag med møder er der rig mulighed for at slappe af med dine kollegaer. Tag en timeout i hotellets spaområde, som bl.a. byder på en let opvarmet saltvandspool, aromadampbad og seks behandlingsrum eller afslut dagen på restaurant og bar Kitchen & Table. I kan også tage en tur til Amager Strand, hvor der er kajakroning, minigolf og andre aktiviteter. Hvis I har ekstra tid efter møderne, kan I også tage metroen fra Terminal 3 og være i hjertet af København på bare 12 minutter.

Læs mere om Clarion Hotel Copenhagen Airport her og kontakt vores bookingteam for mere information lige her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG