KATEGORI: Partnernyheder

Clarion Hotel Copenhagen Airport indsamler julegaver til børn og unge

22. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Julen er traditionernes tid, men juleglæde er ikke en selvfølge for alle. Derfor er Clarion Hotel´s tradition “Ensomt juletræ søger gaver” ekstra vigtig. Alle er velkomne til at give en julegave ved at lægge den under juletræet i hotellobbyen.

I Nordic Choice Hotels har de en tradition kaldet “Ensomt juletræ søger gaver”, som har 10-års jubilæum i år. Traditionen går kort sagt ud på at alle kædens 200+ hoteller samler gaver ind under et træ i lobbyen og giver dem videre til en lokal organisation. Siden starten er der indsamlet mere end 450.000 gaver.

Hos Clarion Hotel Copenhagen Airport har de et samarbejde med organisationen Eventyrjul, som holder jul for udsatte familier i København og Århus.

I år har hotellet indsamlet hele 186 gaver med hjælp fra gæster, lokale virksomheder, samarbejdspartnere og ikke mindst personalet på hotellet.

Jesper Olesen, Cluster General Manager på Clarion & Comfort Hotel Copenhagen Airport fortæller:

“Ensomt juletræ søger gaver er en af vores vigtigste traditioner, og vi er rigtig glade for igen at kunne støtte op om det fantastiske arbejde, Eventyrjul udfører. Vi ved, at de indsamlede gaver bringer stor glæde, og derfor har det også været fantastisk at se pakkerne fylde mere og mere under træet denne december.”

Læs mere om mødefaciliteterne hos Clarion Hotel Copenhagen Airport her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG