KATEGORI: Partnernyheder

Copenhagen Island er ny partner

18. April 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Leder du efter venue i København med havneudsigt og byliv? Copenhagen Island ligger direkte ved kajkanten i Københavns Havn og tilbyder en vidunderlig udsigt over både havnen og byens tage. De omkringliggende områder er fyldt med liv, især Islands Brygge og Kødbyen, som kun er 5 minutters gang fra hotellet.

Lys, luft og glas er det gennemgående tema på vores Kim Utzon-tegnede hotel. Du vil straks opleve det, når du træder ind i foyeren, hotellets hjerte, som er placeret i et 7-etagers glastårn, dekoreret med højglansflader og blå glaskunst fra Lin Utzon. Her mødes du blandt andet af rigeligt dagslys, der kaster krystallinske refleksioner fra det omkringliggende vandspejl i havnen.

Du og dine mødedeltagere vil opleve at, udsigten til vandet hjælper jer med at slappe af og tømme tankerne. Som mødegæst på Copenhagen Island oplever du storbyen fra sin rolige og behagelige side, samtidig med at du er tæt på centrum og de populære seværdigheder.

I moderne omgivelser og med udsigt over Københavns Havn er Copenhagen Island den perfekte ramme for et arrangement i særklasse. Hotellets 8 fleksible og innovative konferencelokaler samt delikate restaurant gør det muligt at arrangere netop jeres begivenhed.

Overnatning med udsigt til havn og by

Copenhagen Islands placering trækker en rød tråd til hotellets 326 værelser. Her får du den 4-stjernede og uforstyrrede ’vibe’ ind under huden, de de rummelige værelser ligger indrammet af vand i første parket ved Københavns Havn. Hotellet tilbyder værelser inden for 5 kategorier, hvor størstedelen har direkte havneudsigt fra gulv til loft.

Designet har en rød tråd af maritime udsmykninger, farver og flader. Som du måske vil lægge mærke til, tager sengegærdet form som et hvidt sejl, sengebordene står som metalliske skibsmaster, og minibaren er lavet af det åremønstrede palisandertræ, som er kendt fra luksuriøse yachter.

Havnebadet, som er hotellets nabo, er det perfekte sted at tage en walk and talk tur i mødepausen eller en svømmetur om sommeren. Der er utallige motionsruter lige uden for døren og I kan nemt leje en lille motorbåd hos Copenhagen Boat Rent, der ligger lige uden for hotellet. På den måde kan I lave jeres egen lille kanalrundtur og se København fra vandsiden.

Læs mere og bliv inspireret til møder ved vandkanten – Se Copenhagen Island´s profil her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG