KATEGORI: Partnernyheder

Crowne Plaza Copenhagen Towers er ny partner hos Danske Konferencecentre

24. March 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Velkommen til Crowne Plaza Copenhagen Towers som tilbyder topmoderne mødelokaler og jeres egen iButler i alle mødelokaler. Hotellet ligger i Ørestaden – Københavns nyere bydel, hvor den moderne arkitektur møder de naturskønne områder på Amager Fælled.

Velkommen indenfor i 3.500m² topmoderne konferencefaciliteter med det nyeste AV-udstyr centralt placeret i Ørestaden tæt på både lufthavn og metro. Der er iButler i alle mødelokaler – en iPad-service, hvor man til en hver tid kan bestille ekstra kaffe og isvand, teknisk hjælp og meget mere – uden at afbryde jeres igangværende møde.

På Crowne Plaza Copenhagen Towers finder I 21 individuelle mødelokaler og grupperum, som kan opdeles til i alt 28 lokaler med plads til 5-800 gæster. I underetagen ligger lokalet Ballroom på 800 kvm med plads til 800 gæster, og en semiprivat foyer, som kan bruges til receptioner, pauser eller noget helt tredje.

Få overblikket over lokaler hos Crowne Plaza Copenhagen Towers her:

– 3500 m2 til møder, konferencer, fester, receptioner eller events.

– Atrium på 1400 m2 med et spektakulært lysindfald.

– 21 individuelle mødelokaler og grupperum som i alt kan opdeles til 28 rum.

– Ballroom på 800 m2 med plads til 800 deltagere.

– Foyer på 400 m2 – perfekt til udstillinger, frokost-, kaffe- og tepauser.

Crowne Plaza Copenhagen Towers tilbyder desuden 366 værelser fordelt på 25 etager med smuk udsigt over by eller natur.

Som ét af Danmarks førende hoteller indenfor bæredygtighed følger de en række bæredygtige initiativer, og deres atrium er hotellets vartegn, hvor genbrugsmaterialer som plastikflasker, vinduesrammer og gummidæk er brugt i konstruktionerne.

Crowne Plaza Copenhagen Towers er leverandør på SKI-rammeaftalen, som på konkurrencedygtige vilkår opfylder specifikke krav til miljø, samfundsansvar og kvalitet.

Læs mere om Crowne Plaza Copenhagen Towers og deres mødefaciliteter. Hør mere om deres aktiviteter, mad og lokaler hos Danske Konferencecentre, så hjælper vi dig med at booke dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG