KATEGORI: Partnernyheder

DAC & MEETING skifter lokation til BLOX

25. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Dansk Arkitektur Center flytter den 7. maj 2018 adresse til den nye BLOX bygning i centrum af København med udsigt til Københavns Havn. BLOX åbner dørene til et nyt kulturelt og erhvervsmæssigt samlingspunkt i byen med virksomheder, boliger, restaurant, butikker og legeplads. Her kan DAC & MEETING tilbyde ekstraordinære konference- og mødefaciliteter til enhver lejlighed i gåafstand til byens mange seværdigheder.

 

Har I brug for at samle kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere i centrum af København?
Dansk Arkitektur Center i BLOX tilbyder stor konferencesal, mødelokaler og tagterrasser. Som konference- og mødegæster spiser I frokost i DACs cafe med udsigt over havnen eller i BLOXs restaurant ved Bryghuspladsen. Cafeen kan også bookes til receptioner eller gå-hjem-møder.

Hos DAC & MEETING kan I kombinere jeres møde eller arrangement med en ekstraoplevelse ud over det sædvanlige. Alle deltagere har mulighed for at bevæge sig frit rundt i den spektakulære bygning og kan gratis besøge den aktuelle udstilling i DAC. Det er også muligt at booke en guidet byvandring, cykeltur, sejltur eller en omvisning i den aktuelle udstilling. I pausen kan I besøge den inspirerende designshop med arkitektur- og designbøger, hvor alle arrangementsdeltagere får 10% rabat.

Det er nemt for jer at booke arrangement i DAC – vælg mellem faste konference-og mødepakker med hel eller delvis forplejning, eller I kan skræddersy jeres eget arrangement.
• Konferencesal – max 250 personer
• 2 store mødelokaler – max 40 personer
• 3 mellemstore mødelokaler – max 12 personer
• 2 terrasser – max 50 personer

BLOX er lokaliseret i hjertet af København på Bryghusgade 10, 1220 København K ca. 12 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. Bus 1A, 2A og 9A kører fra Stormgade som ligger 5 minutters gang fra BLOX. Kommer du i bil, kan du parkere i BLOXs fuldautomatiske parkeringsanlæg med plads til 350 biler. Transport fra lufthavnen tager ca. 20 minutter med bil.

Læs mere om DAC & MEETING´s nye placering i BLOX her eller kontakt Danske Konferencecentre for mere info vedrørende booking af dit event eller arrangement.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG