KATEGORI: Partnernyheder

Dallund Slot er ny partner hos Danske Konferencecentre

12. August 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Dallund Slot ligger i de smukkeste omgivelser på Fyn med egen sø, park og skov. I får eksklusivt hele slottet for jer selv ved kun 15 detagere, hvilket både øger fokus og skaber en unik oplevelse for deltagerne. Dallund Slot kaldes også det Det Grønne Slot, da de arbejder målrettet med bæredygtighed og har været CO2-neutrale i over et år.

Den hjemlige følelse, man finder på Dallund Slot, kombineret med de smukke historiske rum og de storslåede udendørs områder, danner de perfekte rammer til jeres næste arrangement. 

Dallund Slot tilbyder 5 forskellige smukke lokaler, der alle har smuk udsigt til slottes sø. Lokalerne kan rumme op til 30-40 mødedeltagere i forskellige opstillinger, og lokalerne er udstyret med nyeste AV udstyr.

Skal der noget andet til end det sædvanlige, kan I mødes rundt om bålet under pavillonen, bade i Dallund egen sø og kombinere det med sauna i skoven eller gå på opdagelse i det eventyrlige landskab. Her finder I både en æblelund, den biodynamiske køkkenhave og bierne, der leverer honning til morgenmaden.

Bæredygtighed tænkes ind i alt, hvad Dallund Slot foretager sig – fra køkkenhaven og skovbruget til hvilken sæbe og kaffe, der servers for gæsterne. På deres hjemmeside man kan hver måned finde et opdateret CO2- regnskab, der viser at slottet har været CO2-positive i hele 2019 og ind i 2020.

Dallund Slot følger naturligvis alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer med hensyn til epidemien.

Du kan læse mere om Dallund Slot her og hvis du allerede gerne vil have et tilbud på et uforglemmeligt arrangement kan du kontakte os hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG