KATEGORI: Partnernyheder

Årets Konferencecenter 2018 er kåret

17. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Hindsgavl Slot ved Middelfart løber med prisen som Årets Konferencecenter for deres enestående kombination af klassisk slot og topmoderne hotel- og konferencevirksomhed samt den ekstraordinære service. Prisen uddeles af sammenslutningen Danske Konferencecentre, der har flere end 100 af landets mest spændende konferencesteder som partnere.

”Hindsgavl har modtaget flere priser de seneste par år, og vi kan kun tilslutte os begejstringen. Hindsgavl med Uffe Høeg Johansen i spidsen sætter barren højt for branchen, og vi er stolte over at have dem med i vores sammenslutning”

Sådan siger Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør for Danske Konferencecentre, der står bag prisen ”Årets Konferencecenter”, og hun tilføjer ”Det er udelukkende gæsternes evalueringer, der ligger til grund for kåringen, hvilket gør vindertitlen yderligere troværdig og eftertragtet”.

Magiske rammer, der inspirerede H.C. Andersen

Et hurtigt kig på gæsternes kommentarer bekræfter blot den positive respons, der er grundlaget for kåringen af Årets Konferencecenter. Her bliver der lagt særlig vægt på Hindsgavls Slots fleksibilitet og høje serviceniveau, der er med til at gøre mødet eller konferencen succesfuld.

” Vi oplevede stor fleksibilitet ift. at få tilrettelagt dagen godt og kapere ændringer undervejs.”

Det er ikke kun vores gæster, der er betagede af Hindsgavl Slot – faktisk har selveste H.C. Andersen udnævnt området omkring Hindsgavl til det smukkeste sted i Danmark. Det siges, at den unge digter tilbragte mange stunder ved Hindsgavl, og at det var hér, han fandt inspiration til flere af sine eventyr.

Hindsgavl Slot om vindertitlen

Det er første gang Hindsgavl Slot vinder titlen som Årets Konferencecenter og det glæder direktør Uffe Høeg Johansen:

”Vi er meget glade og stolte over at vinde denne pris i sådan et stærkt felt. Kåringen af Årets Konferencecenter er 100% baseret på gæsternes oplevelse, hvilket gør det til en meget eftertragtet og troværdig pris. Det er personalets holdindsats, der har gjort forskellen hos os, og jeg er en meget stolt og taknemmelig direktør.”

Den prestigefyldte pris blev overrakt på generalforsamlingen i Danske Konferencecentre d. 16. april. Vi ønsker Hindsgavl Slot stort tillykke med titlen som Årets Konferencecenter 2018!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG