KATEGORI: Partnernyheder

Danmarks bedste konferencecenter er..

27. January 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Der er 50 procent chance for, at Årets Konferencecenter 2020 ligger på Fyn. Tre af de seks hoteller, som tusindvis af konferencegæster via deres evalueringer har nomineret til den prestigefyldte titel, ligger nemlig på Danmarks centrale ø.

Seks konferencecentre er med i opløbet om den eftertragtede titel som Årets Konferencecenter 2020. Prisen uddeles af sammenslutningen Danske Konferencecentre, der er et branchefællesskab for flere end 100 af Danmarks bedste mødesteder, og bygger udelukkende på gæsternes vurderinger af de enkelte konferencecentre.

Evalueringer giver bedre tilbud og service

Det bliver til tusindvis af evalueringer hvert eneste år, som ikke kun danner grundlag for kåringen af Årets Konferencecenter. Både Danske Konferencecentre og de enkelte hoteller, konferencecentre og andre venues, der er med i partnerkredsen, bruger evalueringerne til at planlægge og gennemføre forbedringer og styrke deres tilbud og service overfor gæsterne.

”Vi har på ganske få år opbygget en meget bred og stærk partnerkreds, der kan se værdien i at samarbejde med os – og hinanden – om at gøre møder og konferencer endnu bedre. Til trods for at de også er konkurrenter, vælger de at samarbejde tæt om at skabe endnu bedre oplevelser og mere værdi for kunderne. Evalueringerne er med til at fokusere indsatsen, både ude på de enkelte konferencesteder og for os som sammenslutning, når vi skal planlægge kurser, netværksmøder og andre initiativer for partnerne,” fortæller direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Og de nominerede er …

Danske Konferencecentre er bookingportal og sparringspartner for mødeplanlæggere i virksomhederne. Samtidig samarbejder sammenslutningen også med partnerne om uddannelse og udvikling af medarbejderne og om at bringe konferencesteder og kunder sammen, så de kan inspirere og lære af hinanden.

Udover det stærke samarbejde mellem konferencecentre i hele Danmark, er Danske Konferencecentre, og størstedelen af partnerne, en del af IACC (The International Association of Conference Centres), en verdensomspændende organisation af møde- og konferencecentre.

Vinderen af prisen som Årets Konferencecenter 2020 skal findes blandt disse nominerede:

Vinderen bliver kåret den 17. april på Danske Konferencecentres generalforsamling på Hindsgavl Slot. 

Læs mere om de nominerede og om Danske Konferencecentre på dkbs.dk

For yderligere oplysninger kontakt gerne Marlene H. Sylvester-Hvid på 2677 1832.

Om Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentre blev stiftet i 1990 med det primære formål at formidle kontakt mellem kunder, der ønsker at afholde møder, konferencer og andre større arrangementer, og de nøje udvalgte partnere. DKBS.dk yder gratis, hurtig og uforpligtende rådgivning og planlægningsservice. Desuden tilbyder Danske Konferencecentre kurser, messer, møder og andre arrangementer, der styrker videndeling og netværk mellem partnerne og deres kunder. Sammenslutningen har i dag 100 partnere blandt Danmarks bedste uafhængige møde- og konferencesteder.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG