KATEGORI: Planner days

Danmarks bedste mødeplanlæggere skal til Sønderborg

2. October 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Danmarks dygtigste mødeplanlæggere skal mødes i Sønderborg den 5. – 6. maj 2020. Det står klart, efter arrangørerne af Planner Days har udpeget Sønderborg, som værter for arrangementet i 2020.  

Vi glæder os til at vise gæsterne den udvikling, som Sønderborg har gennemgået og fortsat er midt i. Vi har meget at byde på, som kan være relevant indhold for kommende møder og konferencer”, siger Niels Bøgskov Frederiksen, chef for Turisme og Landdistrikter i Sønderborg Kommune, som sammen med Hotel Sønderborg Strand, Scandic Sønderborg og Alsik står bag det kommende værtskab.  

Planner Days er en årligt tilbagevendende 2-dages konference, hvor mødebranchen samles for at lade sig fagligt inspirere og netværke. Konferencen varer to dage, og undervejs skal over 100 mødeplanlæggere besøge en række venues og seværdigheder i Sønderborg, som dermed har fået en unik mulighed for at vise sig frem.

”Som deltager på Planner Days, skal man føle sig inspireret. Det gør vi bl.a. ved at mødes et nyt sted hvert år. Vi har ikke tidligere afholdt Planner Days i Sønderjylland, og med Sønderborg får vi en lokation, som både har et særligt historisk islæt og samtidig er moderne og nytænkende. Ikke mindst i form af Sønderborgs erfaring med grøn omstilling og også med Alsik, som er et af de mest omtalte nybyggede konference- og spahoteller i det seneste år”, siger Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre, som er en af arrangørerne bag Planner Days.

Ansøg om at komme med til Planner Days 2020 her.

Sønderborg glæder sig

Det er femte gang, der afholdes Planner Days og værtsrollerne skifter mellem forskellige jyske og fynske byer. Tidligere har Silkeborg, Vejle, Fredericia/Middelfart og Svendborg/Sydfyn været værter, og i Sønderborg er de klar til tage værtsrollen på sig.

”Vi glæder os til at vise, at vi i Sønderborg står sammen om at skabe en spændende destination for møder og konferencer. Vi er et spændende område i rivende udvikling, og det er let at komme hertil”, siger Niels Bøgskov Frederiksen fra Sønderborg Kommune, og lægger samtidig vægt på vigtigheden af det fællesskab og samarbejde, der er mellem kommune og erhverv omkring værtskabet, når Planner Days melder sin ankomst.

Arrangørerne af Planner Days er N:O:WOrgaNicer og Danske Konferencecentre. De to dage i Sønderborg har fokus på deltagernes professionelle udvikling, og programmet står på både undervisning, workshops, inspiration og masser af netværk med andre mødeplanlæggere.

Fakta om Planner Days

  • Planner Days finder sted den 5. og 6. maj 2020 i Sønderborg.
  • Planner Days scorer højt i deltagernes tilfredshed med arrangementet. I 2019 vurderede deltagerne arrangementet til 4,48 på en 5trinsskala.
  • Planner Days arrangeres af N:O:WOrgaNicer og Danske Konferencecentre i samarbejde med en værtsby. Bag værtskabet i 2020 står Sønderborg Kommune og en række lokale hotelpartnere.
  • Tidligere har Silkeborg, Vejle, Fredericia/Middelfart og Svendborg/Sydfyn været værter.
  • Hvert år deltager mellem 100 – 150 deltagere på Planner Days.
  • Du kan læse mere om arrangementet her og se en stemningsvideo fra Planner Days 2019 her.

Du kan læse mere om Planner Days og ansøge om en plads her.

For yderligere oplysninger kontakt Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid på +45 26 77 18 32 eller Lars Hajslund på +45 20 76 67 88.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG