KATEGORI: Partnernyheder

Danske Konferencecentre bliver markante i globalt samarbejde

15. November 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Mødeindustriens verdensomspændende organisation, IACC Meetings (The International Association of Conference Centres), har netop optaget ikke færre end 63 danske møde- og konferencecentre i medlemskredsen. Dermed bliver Danmark det stærkest repræsenterede europæiske land i IACC, der arbejder for udvikling og markedsføring af møde- og konferencesteder i hele verden.

 

Flere end 100 af Danmarks bedste, uafhængige møde- og konferencesteder er i dag partnere i sammenslutningen Danske Konferencecentre, der i disse år oplever en eksplosiv udvikling i både omsætning og antallet af partnere. Sammenslutningen har udviklet sig til en markant organisation på landsplan og tilbyder både bookingservice, markedsføring og netværk for partnerne.

Et logisk internationalt mødesamarbejde

Og nu tager Danske Konferencecentre sine 63 mest involverede partnere med ud i resten af verden. Via partnerskabet i Danske Konferencecentre bliver de danske venues nemlig medlemmer af mødeindustriens globale organisation, IACC. Dermed bliver de markedsført i hele verden, og det giver rigtig god mening, forklarer bestyrelsesformand i Danske Konferencecentre og direktør for Hotel Vejlefjord, Flemming Jakobsen.

“Hver tredje deltager i danske møder i 2017 kom fra udlandet. Derfor er det sund logik, at vi både som sammenslutning og som partnere bliver mere internationalt orienterede. Samtidig er det en unik mulighed for partnerne, der får adgang til både international markedsføring, erfaringsudveksling og best practices,” siger han.

Danmark kun overgået af USA

Sammen med den øvrige bestyrelse og direktør Marlene H. Sylvester-Hvid skal han nu i gang med at etablere og udvikle en egentlig afdeling af IACC i Danmark, der med sine 63 medlemmer kun bliver overgået af USA på verdensplan.

Mark Cooper, der er CEO i IACC, glæder sig over de 63 nye danske medlemmer:

“Vi har længe haft fokus på at styrke organisationen i Skandinavien, og jeg er meget spændt på, hvad vi kommer til at udrette i regionen sammen med Danske Konferencecentre og deres partnere,” siger han.

Nye internationale muligheder

Samarbejdet mellem IACC og Danske Konferencecentre giver både den danske sammenslutning og de enkelte partnere en lang række fordele, vurderer direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid:

“Vores partnere får gavn af global branding over for mødeplanlæggere i hele verden, og det vil give et generelt øget kendskab til Danmark. Desuden får partnerne adgang til internationale netværk, sparring, konferencer og best practices inden for branchen og mulighed for udvekslingsophold for medarbejdere,” fortæller hun.

Også præsidenten for IACC i Europa, Lotta Boman, glæder sig til at få selskab af sine danske kolleger. “Møder, konferencer og kurser er solidt forankret i danskernes kultur, og derfor er der mange fremragende møde- og konferencecentre i Danmark. Vi glæder os til at få deres perspektiv med i vores samarbejde,” siger hun.

Danske Konferencecentre opererer med flere grader af partnerskab, og det er sammenslutningens guld- og sølvpartnere, der fremover automatisk bliver medlemmer af IACC.

For yderligere oplysninger se DanskeKonferencecentre.dk og kontakt gerne Marlene H. Sylvester-Hvid på 2677 1832.

Udtalelse CEO Mark Cooper, IACC: Video

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG