KATEGORI: Partnernyheder

Danskerne har talt: Dét er Jyllands bedste hotel

6. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Hotel Vejlefjord har vundet Danish Travel Award for bedste hotel i Jylland. Spahotellet rammer tidsånden ved et ekstraordinært fokus på spaoplevelsen for den enkelte.

Hotel Vejlefjord er her i efteråret kåret som Jyllands bedste hotel ved Danish Travel Award 2022. Vinderen er fundet på baggrund af en brugerundersøgelse gennemført af analysevirksomheden Epinion. Prisen er til stor glæde hos Flemming Jakobsen, der er direktør hos Hotel Vejlefjord, og han giver hotellets ansatte en stor del af æren.

– Jeg er rigtig stolt over og takker mine medarbejdere for, at vi har modtaget prisen for Jyllands bedste spahotel. Som noget unikt definerer hotellets personale reglerne snarere end ledelsen, og de 170 ansatte har et større ejerskab, end man typisk ser på danske hoteller. Det betyder, at de sætter barren meget højt for at opretholde et godt flow og yde en individuel og nærværende gæsteservice, fortæller Flemming Jakobsen.

Skræddersyet wellness hitter

Ifølge Liselotte Lyngsø, der er fremtidsforsker hos Future Navigator, lever vi i et præstationssamfund, hvor der måles på alt fra skridt til søvnmønstre, og behovet for at måle sin krop og sundhed er ifølge fremtidsforskeren yderligere blevet skærpet under corona. Det betyder, at wellness i markant stigende grad er lig med oplevelser tilpasset den enkelte.

Danskerne tager et større ansvar for deres fysiske og mentale sundhed blandt andet for at forblive arbejdsdygtige i flere år, og wellness har bevæget sig fra at være nice-to-have til need-to-have, siger Liselotte Lyngsø.

Hotel Vejlefjord har årligt omkring 60.000 spagæster. For at imødekomme behovet for wellness tilpasset den enkeltes ønsker har hotellet fokus på et bredt og varieret spektrum af spatilbud – heriblandt terapeutiske bade, anti-stress- og anti-age-behandlinger.

– Vi mærker stor efterspørgsel på fornyelse og variation i vores spatilbud, og derfor har vi hele tiden øje for nye trends, sparitualer og behandlingsmetoder verden over, som endnu ikke er set i Danmark – for eksempel vores indiske Shirodhara-behandling med terapeutiske olier. Vi har på tegnebrættet at udvide spaafdelingen med 30 procent for at skabe rum for endnu flere valgmuligheder i spaafdelingen, siger Flemming Jakobsen.

Bæredygtige tiltag appellerer til danskerne

Hotel Vejlefjord er Grøn Nøgle-certificeret og satser massivt på bæredygtighed som fremtidssikring af spahotellet.

Vi bestræber os på et CO2-neturalt spahotel i 2030. For eksempel sparer vores eget rensningsanlæg os for over en million liter vand om året og et stort CO2-udslip fra vandopvarmning. Vi har fået to varmepumper, som har nedsat brugen af naturgas markant, og vi får alt madaffald sendt til biobrændstof. Pengene fra energibesparelsen bruger vi til at reinvestere i nye bæredygtige tiltag, fortæller Flemming Jakobsen.

Danish Travel Awards 2022, som blev uddelt for 25. gang, er arrangeret i samarbejde med branchemedierne Check-in.dk, Standby.dk og Travelmedia Nordic.

Hotel Vejlefjord er et konference- og spahotel i naturskønne omgivelser, der tilbyder eksempelvis spa-, weekend- og kæresteophold til private. Desuden tilbydes en række møde- og konferencepakker til store som små erhvervsdrivende. Se mere på www.hotelvejlefjord.dk

Du kan også læse mere om Vejlefjord Hotel på deres profil hos Danske Konferencecentre her – og kontakt vores mødeeksperter for tilbud på mødesteder med for eksempel spa.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG