KATEGORI: Ikke kategoriseret

De nominerede til Årets Konferencecenter 2022 er…

21. March 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Pressemeddelelse 21.03.2022

Det er direkte fra asken til ilden for langt størstedelen af danske hoteller og konferencecentre. Corona-nedlukningerne er afløst af ekstrem travlhed, men mange af medarbejderne er væk, og de, der er tilbage, løber rigtig stærkt. Derfor er det måske ekstra imponerende at være blandt de fem nominerede til Årets Konferencecenter 2022, mener direktør Marlene H. Sylvester-Hvid fra foreningen Danske Konferencecentre, der står bag kåringen.

Selvom coronakrisens nedlukninger og onlinemøder efterhånden er afløst af åbne døre og mennesker, der mødes i virkeligheden, er trængslerne langt fra forbi på de danske hoteller og konferencecentre. For nok er stilhed vendt til travlhed, men de medarbejdere, som i stor stil forlod branchen under corona-nedlukningerne, er langt fra alle vendt tilbage.

Den ene udfordring har afløst den anden

Det fortæller direktøren i Danske Konferencecentre, en sammenslutning af landets bedste uafhængige konferencecentre som partnere, Marlene H. Sylvester-Hvid.

”Det er selvfølgelig positivt, at branchen langt om længe er kommet i gang igen efter at have været helt afskåret fra både gæster og omsætning. Men mange af vores partnere har enorme udfordringer med at skaffe arbejdskraft, og samtidig er de ramt af mange sygemeldinger, fordi coronaen stadig hærger. Der bliver løbet rigtig stærkt,” understreger hun.

Gæsteevalueringer imponerer

Alligevel får mange af konferencecentrene og deres medarbejdere stor ros i de evalueringer, som Danske Konferencecentres partnere skal indsamle hos gæsterne. Udover at blive analyseret og brugt til at skabe fælles forbedringer i branchen danner evalueringerne også grundlag for kåringen af Årets Konferencecenter, som sammenslutningen står bag hvert år.

”Vi kan se i evalueringerne, at vores partnere på trods af udfordringerne formår at yde en imponerende service. Der er altså nogle medarbejdere rundt omkring, som virkelig lægger sig i selen for at give møde- og konferencegæster en god oplevelse,” mener Marlene H- Sylvester-Hvid.

De nominerede til Årets Konferencecenter 2022 er…

De nominerede til dette års pris som Årets Konferencecenter 2022 er:

Bautahøj Kursuscenter og Hotel

Severin

Hotel Koldingfjord

Pharmakon Konferencecenter

Hotel Vejlefjord

”Udover en sublim service og en smuk beliggenhed er der ikke som sådan nogen fællesnævnere for de nominerede. De har hver deres forcer. Nogle tager et stort socialt ansvar, nogle arbejder ekstra intensivt med bæredygtighed, og flere er gode til at brande sig med en gennemgående og troværdig fortælling om, hvad de tilbyder,” siger Marlene H. Sylvester-Hvid.

Årets Konferencecenter bliver kåret på Danske Konferencecentres generalforsamling den 22. april på Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Yderligere oplysninger

Læs mere om de nominerede og om Danske Konferencecentre på dkbs.dk

For yderligere oplysninger kontakt gerne Marlene H. Sylvester-Hvid på 2677 1832.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG