KATEGORI: Partnernyheder

Det digitale arbejdsliv – FRA 75% FRAVÆR TIL 100% SUCCES & Stilledal

9. January 2018
Ditte Rønne Jakobsen

LEGOLAND Hotel & Conference og One Decision byder endnu en gang velkommen til et forrygende arrangement med inspirerende foredrag, kreativ leg med LEGO® klodser og selvfølgelig en god middag. Arrangementet foregår d. 6. februar 2018 fra kl. 14:30 ved receptionen i LEGOLAND Hotel & Conference.

 

3 foredrag som giver dig både stof til eftertanke og smil på læben

Christina Steensgaard Høyer fortæller om hvordan vores hverdag og relationer påvirkes både på og udenfor arbejdspladsen af muligheden for at være online 24-7. Ubevidst forbrug og dårlige vaner influerer på samarbejde og kommunikation i arbejdstiden og æder store bidder af vores fritid, uden mange af os for alvor tager stilling til det.

Det er derfor nødvendigt at lære at jonglere mobiltelefon, laptop og tablet, som vi hele tiden har indenfor rækkevidde. Det drejer det sig om at være bevidst med balanceret tilstedeværelse på nødvendige platforme og fokus på at være nærværende ”in real life”, både når det gælder samtaler og møder. Christina giver enkelte, praktiske tips i forhold til at være bevidst om det at være online, og hvordan man kan indarbejde gode vaner sammen og hver for sig.

Jacob Risgaard har siden 1996 beskæftiget sig med e-handel. Han er medejer af Coolshop.com, som er nordens førende underholdningsbutik på nettet, Streetman.dk samt bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy. Jacob holder ofte foredrag om det at skabe succes ved at tænke ud af boksen og om at skabe et internationalt brand for få midler. Hør hvordan han tjente sin første million, og hvorfor han i dag gør en kæmpe indsats for at rejse penge til velgørenhed.

De fleste kender Jimmy Jørgensen fra hans liv som feteret rockstjerne og skuespiller. De færreste ved, at han blev smidt ud af skolen som 14-årig og sidenhen uddannede sig som blikkenslager. At blive en succesfuld musiker og autodidakt skuespiller var aldrig en del af hans plan for livet. Efter en barsk barndom og vild ungdom med knæk, slåskampe, lightergas og politi kunne han lige så godt være endt som kriminel og misbruger, men han blev igennem årene i stand til at holde sin indre uro i skak. Kom helt tæt på Jimmy med denne livsfortælling om de afgørende øjeblikke og vendepunkter, der gjorde, at han ikke sank til bunds, men fandt ud af at klare sig.

Det praktiske

Du er velkommen til at tage en relevant kollega med dig.

Der er et begrænset antal pladser og arrangementet er forbeholdt dig, som arbejder med booking af møder & konferencer samt foredrag.

Se programmet her og tilmeld dig lige her

Tilmeldingsfrist: senest 1. februar 2018.

Du kan læse mere om LEGOLAND Hotel & Conference her eller du kan kontakte Danske Konferencecentre for spørgsmål eller et gratis og uforpligtende tilbud lige her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG