KATEGORI: Partnernyheder

DGI Byen åbner for nye suiter på toppen af CPH Hotel

10. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

DGI Byen åbner nu dørene for nyrenoverede suiter på toppen af CPH Hotel i hjertet af København. Penthouse-faciliteterne består af en suite-etage på i alt 130 m2, fordelt på en suite med balkon og et deluxe familieværelse. Skandinavisk minimalisme, sundhed og komfort har været i fokus for udviklingen af suiterne, som har egne indbyggede træningsfaciliteter. 

DGI Byen slår nu dørene op for to nyrenoverede suiter beliggende på toppen af CPH Hotel med udsigt over Vesterbro og Københavns indre by. Suite-etagen er i alt 130 m2, og er fordelt på en suite med balkon og et Deluxe familieværelse, som enten kan opdeles eller bookes til én stor lejlighed der kan rumme 10 overnattende gæster.

De nye suiter markerer en særlig tilføjelse til DGI Byen, som har bestræbt sig på at kombinere skandinaviske designklassikere, komfort og sundhed. Hver detalje, fra møbler til faciliteter, er nøje udvalgt og specialdesignet til indretningen.

DGI Byens to suiter, placeret i det centrale København, afspejler DGI Byens forpligtelse på at fremme sundheden i København. Med små motiverende træningsgadgets og udstyr tilbyder suiterne deres gæster muligheden for at bevæge sig, selv når de er på farten. 

“Vi er begejstrede for at åbne hele øverste etage op på hotellet for både private gæster og forretningsfolk. Vi tilbyder vores gæster en helt forrygende udsigt over hele Vesterbro og København, og i tråd med vores fokus på sundhed og bevægelse har vi desuden udviklet suiterne med muligheder for at bevæge sig og dyrke motion under opholdet,” fortæller DGI Byens CEO Michael Stensbøl 

Særlige fordele og tilbud til hotellets gæster 

Som gæst i DGI Byens CPH Hotel, og således også de nye suiter, får man adgang til et væld af faciliteter og aktiviteter i DGI Byens øvrige områder. Beliggende et stenkast fra Hovedbanegården, tæt på Københavns havn og omgivet af Københavns bedste seværdigheder, tilbyder CPH Hotel gode muligheder for at udforske byen både med og uden løbesko. Hotelgæster på CPH Hotel tilbydes en række fordele og tilbud, hvor de f.eks. har gratis adgang til Vandkulturhuset, der er en del af DGI Byen.

Læs mere om mødefaciliteterne hos CPH Conference her.

For yderligere spørgsmål, fremvisning eller flere billeder:

Line Højgaard Jensen, DGI Byen
Mobil: +45 27 26 50 31, E-mail: lhj@dgibyen.dk  

Om DGI Byen

DGI Byen er Københavns samlingssted for fritidsaktiviteter og arrangementer, der skal bidrage til bedre sundhed og livskvalitet for byens borgere. DGI Byen tager årligt imod over en million københavnere og turister. Placeret i det absolutte centrum af København og som nabo til Hovedbanegården består DGI Byen bl.a. af Øksnehallen, Vandkulturhuset, CPH Hotel og det femstjernede CPH Conference. www.dgibyen.dk

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG