KATEGORI: Partnernyheder

DGI-byens hotel får nyt urbant og miljøvenligt look

28. June 2018
Ditte Rønne Jakobsen

DGI-byens hotel skal igennem en gennemgribende renovering fra juni 2018 og forventer at slå klart ultimo 2019. Hotellets nye nordiske og urbane look er skabt i samarbejde med det prisbelønnede design og arkitektfirmaet Spacon & X.

DGI-byens store renovering fra kælder til kvist skal sikre, at kommende gæster og overnattende konferencedeltagere får den allerbedste hoteloplevelse i centrum af København. Det nye urbane look er skabt i samarbejde med Spacon & X, der i år vandt den prestigefyldte FRAME-award, som EMERGING DESIGNER OF THE YEAR og senest har afsluttet indretningen af Dansk Design Centers nye adresse i BLOX. Alle hotellets 101 værelser får helt nyt udtryk og funktionalitet med fokus på komfort og dansk design. Der kommer samtidig en ny funktionel lobby med flydende reception. I lobbyen vil der også blive etableret forskellige zoner, således forretningsrejsende får helt nye muligheder for at arbejde og slappe af her.

DGI-byen vægter miljøet højt, og renoveringen vil derfor også give et forbedret indeklima, ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer. DGI-byens partner på energirenoveringen, SustainSolutions forventer, at forbedringerne samlet vil spare mere end 100 ton CO2 årligt.

DGI-byen byder samtidig velkommen til Frederik Møller Rosenmeier som ny Hotel Manager.

Du kan læse mere om konference mulighederne i DGI-byen her eller kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud her.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG