KATEGORI: Partnernyheder

DGI Byens sommerfester – grønne trends og kreative koncepter

12. June 2024
Ditte Rønne Jakobsen

”Her mandag morgen summer hele huset af god stemning omkring festen og de gode oplevelser kollegerne har haft sammen. Mange tak for en god fest i lørdags.” Sådan skrev en af virksomhedskunde til DGI Byen, efter de havde holdt et brag af en fest hos CPH Conference.

Med foråret i kalenderen og de lune sommeraftener lige rundt om hjørnet, er DGI Byen klar til at skabe endnu flere gode firmafestoplevelser lige i midten af København.

Her tilbyder DGI Byens femstjernede konferencecenter CPH Conference festlige sommerarrangementer fra 40 til op til 400 gæster i sin helt egen unikke og urbane atmosfære, hvor der kan rummes alt fra afslappede lounge-arrangementer til spektakulære festlige begivenheder. Vi ved at listen er lang, og at der er mange hensyn, der skal tages, inden næste firmafest skal bookes. Beliggenheden skal både være praktisk, når man skal hjem igen og samtidig være lidt spektakulær og unik. Byen byder ikke på skov og strand men til gengæld på gode vibrationer og helt andre muligheder både før og efter festen.

De fleste af vores fester både starter og slutter på en af vores flotte terrasser til velkomstdrinks eller natmad enten med panorama-view over Vesterbro eller under træerne ved vores historiske Vestaurant – og altid med lyden fra byen i baggrunden. Med Vesterbro og Kødbyen som pulserende bagtæppe, er der alle muligheder for at fortsætte festen ud på de lyse timer.

Skal der være endnu større fest, så kan DGI Byens historiske Øksnehal selvfølgelig også lejes, Her kan der være op til spisende 2.000 gæster. Men det er en helt anden historie…

Grønne menuer og innovativt kokketeam

DGI Byen er specialiseret i at skabe menuer, der imponerer både smagsløg og øjne, samtidig med at de støtter vores kunders bæredygtige værdier. Der er nemlig en stigende interesse for det grønne og vegetariske køkken til sommerens festligheder. Derfor er vi gået endnu mere green end vi har været før og vores kokketeam arbejder innovativt med friske og sæsonbaserede vegetariske festmenuer der tilføjer en ekstra kulinarisk dimension til enhver fest.

Kreative koncepter

Sommerfester handler ikke kun om mad, de handler også om at skabe øjeblikke, som vi kan tale om i fremtiden på arbejdspladsen. Vores team er eksperter i at skabe kreative fester, der spænder fra Strandtemaer med sand på gulvet til Casino Royal eller til elegante vintage-cocktailfester. Med interaktive elementer som fotobokse, DIY-hydreringshubs og liveoptrædener sørger vi for, at gæsterne forlader festen underholdt og med et smil på læben.

Læs mere om mødefaciliteterne hos DGI Byen/CPH Conference her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG