KATEGORI: Partnernyheder

DGI Huset Aarhus er ny partner hos Danske Konferencecentre

21. June 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Med en placering midt i Aarhus centrum og 725 parkeringspladser har DGI Huset Aarhus nok byens bedste og mest centrale beliggenhed. Her tilbydes møde- og konference faciliteter fra 10-1500 deltagere.

DGI Huset Aarhus er beliggende i hjertet af Aarhus i det, der tidligere var Statsbanernes centralværksted bag Bruuns Galleri og Hovedbanegården. I dag summer huset af aktivitet, energi og gammel historie.

DGI Huset er meget mere end sport og leg. For huset rummer også topprofessionelle mødefaciliteter og kan klare alt fra møder med 10 personer og til afvikling af fester, konferencer, messer og udstillinger med op til 1100 personer.

Det særlige ved DGI Husets rammer er det rå og industrielle udtryk, der er bevaret under restaureringen, samtidig at her er de faciliteter, der hører et moderne konference- og idrætscenter til. Lokaler og omgivelser er lyse, har højt til loftet og masser af atmosfære.

DGI Huset tilbyder aktiviteter fra klatring, badminton og indendørsfodbold til teambuilding og yoga. Husets professionelle instruktører hjælper og vejleder jer ved aktiviteterne, som er ideelle at kombinere med jeres arrangement. Derudover er DGI Huset beliggende lige midt i Aarhus C med kort afstand til by, kultur, skov og strand, hvilket giver rig mulighed for at tage på sightseeing.

Som sagt har vi haft en helt fantastisk og uforglemmelig dag – det har været over alt forventning for os. Vi følte os velkomne lige fra starten af, og I yder en meget høj service – også at jeg kunne få lov til at avl. nogle ting dagen før, det var så fedt for os!

Maden var helt i top.., så lækkert mad! Stor ros til køkkenet..

Vi vil helt sikkert gerne komme ind til jer igen..

Michelle Birk, Eltwin

Læs mere om mødefaciliteterne hos DGI Huset Aarhus her og kontakt os for rådgivning og sparring på både store og små arrangementer her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG