KATEGORI: Partnernyheder

DGI Huset Vejle er ny partner hos Danske Konferencecentre

12. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

DGI Huset Vejle er mødested for idræt, kultur og erhverv. Det er et hus fuld af liv, hvor du møder gæster i alle aldre – klædt på til job, møder, fritid og fest. Huset afholder både verdensmesterskaber, konferencer og koncerter. DGI Huset Vejle samler på rigtig mange minder – og indbyder både hele Danmark og alle lokalt. 

DGI Huset Vejle har 44.000 kvadratmeter og netop de rammer, der også rummer dig. Som arbejdsplads tager de ansvar og drager omsorg for hinanden. Man mærker straks nærværet, glæden og pulsen – og rammer energien. DGI Huset Vejle er et hus i bevægelse. Her er de altid parat til at gøre klar og bygge op. Husets rekord er 2.800 spisende gæster på én og samme tid – og de slår gerne rekorden igen og igen.

DGI Huset Vejle har ikke selv værelser, men samarbejder med flere hoteller i byen. Det nærmeste hotel med 135 værelser ligger lige ved siden af DGI Huset Vejle.

Faciliteter:

– Byens største mødested med 44.000 m2
– Professionelle kursus- og konferencefaciliteter
– Fleksible og lyse kursus- og konferencelokaler
– Professionel planlægning og afvikling
– Moderne AV-udstyr med mulighed for teknisk assistance før og under afvikling
– Godt køkken med hjemmelavet mad på alle niveauer
– 1000 gratis p-pladser
– Gåafstand til Vejle centrum ogBanegård
– Hoteller i gåafstand
– Grønne Walk & Talk ruter

Gæster i DGI Huset Vejle har rig mulighed for at kombinere møde og bevægelse. Med husets mange eksperter i sved på panden, planlægger de med glæde en aktiv pause eller et indslag til jeres arrangement, som går i flow med dagsprogrammet. Derudover kan I benytte jer af byens mange kulturelle tilbud og det pulserende liv i Vejle.

Inspiration:
– Effektfulde vejrtrækningsteknikker
– Relationsstyrkende øvelser
– Mindfulness

Se flere billeder og læs mere om mødefaciliteterne hos DGI Huset Vejle her og kontakt Danske Konferencecentre for booking af lokaler til dit næste event.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG