KATEGORI: Partnernyheder

“Dit for en dag – eller for altid” – eventyrlige events og erhvervslejemål på Næsseslottet

8. January 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Næsseslottet funkler igen i al sin pragt efter en gennemgribende renovering både inde og ude. Facaden pryder vinterlandskabet med sin historiske og karakteristiske gule farve. Samtlige stuer har fået nyt “state of the art” AV-udstyr samt nyt møblement og interiør med respekt for det oprindelige samt de fredede bygninger.

 

Næsseslottet ligger idyllisk placeret ved Furesøen med store grønne arealer og engelsk have. Slottet har ikke værelser, men rummer flere unikke mødelokaler heriblandt Jagtstuen, Pejsestuen og Herreværelset. Her er plads til små og store arrangementer – om I er 2 eller 60 personer. De renoverede lokaler fremstår i en elegant kombination af historiske detaljer og moderne rammer. Derudover giver de nye møbler en både eksklusiv og hjemlig atmosfære.

Næsseslottet tilbyder gratis hjemmelavede juiceshots til alle som booker møder eller andre arrangementer i januar, februar og marts. Slottet står klar til at assistere jer med alle typer møder samt teambuilding aktiviteter, walk&talk, vinsmagning, madlavningskurser, foredrag. Kun fantasien sætter grænser.

Du kan tilmelde dig Næsseslottets nyhedsbrev her, så du kan følge med i kommende begivenheder.

I nedenstående galleri kan du få et endnu bedre indtryk af vores ny-renoverede stuer:

Du er velkommen til at kontakte hos os Danske Konferencecentre for mere information om Næsseslottet og booking af deres mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG