KATEGORI: Partnernyheder

DJØF Møde og Event er ny partner hos Danske Konferencecentre

11. August 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Book enestående lokaler i hjertet af København med en unik udsigt over byens tage hos DJØF Møde og Event.

Djøf Møde og Event tilbyder nye eksklusive mødelokaler indrettet i klassisk nordisk stil til at danne rammen for dine møder, kurser, konferencer og events. Find en enestående ro til faglig fordybelse, pop op events og festlige stunder.  Alt sammen med en sjælden set udsigt over byens skønneste haver og tæt på metro og S-tog i hjertet af København.

Alle v lokaler kan forbindes via video, så I kan holde flere møder på en gang for senere at mødes i et digitalt plenum.

Alle lokaler er indrettet med det nyeste digitale udstyr, som giver mulighed for at kombinere fysiske og digitale møder, så du trygt kan koncentrere dig om dine gæster. Alle lokaler kan forbindes via video, så I kan holde flere møder på en gang for senere at mødes i et digitalt plenum.

Restauranten på 6. sal kan også bruges som mødesal. Du har mulighed for at tilgå alle de samme teknologiske løsninger, som vi har i vores andre mødelokaler. I Loungen på 5. sal er det muligt for at forbinde rummet til vores restaurant på 6. sal via stedets lydanlæg.

Mødegæster nyder morgenmad og frokost i vores tagrestaurant med udsigt over byens tage og have. Her er det også muligt at afslutte dagen med solnedgang, snacks og bobler på vores herlige tagterrasse.

Central placering ved Nørreport Station. Kun 100 meter til bus, metro, S-tog og Kystbanen.

Læs mere om DJØF Møde & Event her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for personlig og professionel bookingservice. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og finder det rette mødested til jeres arrangement blandt vores over 100 medlemmer i foreningen gratis og uforpligtende.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG