KATEGORI: Partnernyheder

DOK5000 er ny partner hos Danske Konferencecentre

19. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Saml dine kollegaer og mødedeltagere i et unikt venue ved Odense Havn. I dag kan du stadig dufte kornet, når du træder ind i DOK5000. Kombinationen af de rustikke detaljer, udsigten til havnen og historien skaber et stemningsfyldt venue med moderne faciliteter for events med 200 – 1800 personer.

DOK5000 var oprindeligt et kornlager fra 1905. Men under den store havnebrand i 1925 gik kornlageret op i flammer. Efter branden blev to nye og større pakhuse opført med moderne løsningskapacitet.

Med venue´s nye træterrasse er der direkte adgang til frisk luft. Træk ud under åben himmel i løbet af arrangementet og nyd udsigten til Odense Havn. I kan også inddrage terrassen til jeres event – det er kun fantasien, der sætter grænsen. Brug terrassen som scene til et oplæg, nyd live musik inden middag eller noget helt tredje.

DOK5000 er med sin centrale placering midt i landet et oplagt valg for større virksomheder, der ønsker at samle forskellige afdelinger og alle ansatte under ét tag. I kan let komme til og fra DOK5000. Motorvejen er kun 15 minutters kørsel væk, og der er kun 15 minutters gang til Odense Station.

DOK5000’s kornhal er perfekt til større arrangementer. Med plads til 200 – 1800 personer i vinterhalvåret og 2500 personer om sommeren er mulighederne mange. I forlængelse af kornhallen finder du vores vinbar Artemisia. Vinbaren kan integreres i jeres event som et ekstra mødelokale, break-out lokale eller lounge. Her er plads til 150 gæster. Det er også muligt at leje Artemisia alene, hvis I er et mindre selskab, der vil holde møde i unikke rammer.

DOK5000 tilbyder også skræddersyet og kreative events til jer blandt andet jeres helt eget folkemøde, festival eller personalefest med scener, streetfood og udsigt til havefronten. Læs mere på deres profil her!

Er du blevet nysgerrig på DOK5000? Se billeder og mødefaciliteter på deres profil her! Få et uforpligtende tilbud i dag – klik her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG