KATEGORI: Partnernyheder

DR Koncerthuset er ny partner hos Danske Konferencecentre

25. September 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Leder du efter et helt unikt og professionelt sted at afholde dit næste møde eller konference?

DR Koncerthuset afvikler årligt flere end 350 koncert-, event- og tv-produktioner og har de rette kompetencer og rammer til at gøre dit næste møde eller konference til en uforglemmelig oplevelse.

DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Akustikken er designet af verdens måske bedste akustiker Yasuhisa Toyota, der også står bag al akustikken i Walt Disney Concert Hall i Los Angeles. Koncertsalens opbygning med etager og balkoner skaber en intim atmosfære for gæsterne. Stedet er ideelt, hvis man ønsker et sted med teknik i topklasse, en unik akustik og et dedikeret personale.

DR Byen har 5 lokaler, der kan imødekomme events fra 100-1800 personer. Den største sal er koncertsalen, som er en af verdens flotteste sale – med 1800 røde sæder i changerende nuancer hele vejen rundt om den 266 m2 store scene. Hvis man ønsker et traditionelt konference setup, kan man sidde 1200 personer i salen. De andre 4 lokaler er studier af forskellige størrelser og muligheder – læs mere om studierne her.

DR Koncerthuset er et full service-hus. De kan skræddersy dit event, så det passer netop til dine ønsker. I får egen event-Manager, der følger jer hele vejen – også på dagen. De er også et tv-hus, og derfor er de særligt stærke på teknikken og de kreative løsninger ift. at skabe de helt rigtige rammer til jer. DR Koncerthuset har siden åbningen i 2009 leveret udsøgte kulinariske oplevelser. Restauranten og de 4 studier har dannet ramme for både intime VIP-middage, store gallamiddage for op til 600 personer og overdådige middags-buffeter for op til 1.800 personer.

Trafikforbindelserne er gode til DR Byen, som har sin egen metrostation, DR Byen-metrostation, med afgange hvert 5. min. Flere buslinjer har stoppested ved DR Byen på Amager Fælledvej. Herfra tager det kun få minutter at gå til DR Koncerthuset. Derudover har DR indgået et samarbejde med Q-Park, som står for opsynet med P-pladsen ved metroen, og priserne for parkering ligger derfor lavt sammenlignet med andre steder i København.

Læs mere om DR Koncerthusets mødefaciliteter her. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for personlig sparring til mødelokation og mødets indhold samt form.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG