KATEGORI: Partnernyheder

Drøm stort med Hindsgavl Slot

16. January 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Når din virksomhed skal noget særligt vigtigt eller stort, har Hindsgavl Slot både rammerne og ekspertisen til at få dine vildeste ønsker og idéer til at ske.

Hindsgavl Slot ligger hus til mange forskellige events i løbet af året. I sommers arrangerede Hindsgavl Slot blandt andet en firma-festival ude i Dyrehaven for 1000 gæster med teambuilding, streetfood, øl, shots og livemusik. Slottet leverer også hvert år VIP-streetfood til Rock Under Broen med 12.000 serveringer – og til sommer får de 7000 gæster til Take That-koncert i deres naturskønne og storslåede rammer lige ned til Lillebælt.

På Hindsgavl Slot har de opøvet en særlig færdighed inden for events, der kombinerer mange forskellige discipliner, fra oplæg, fest og spisning til udendørs aktiviteter og action. De er med andre ord specialister i at facilitere, at mennesker mødes til mindeværdige oplevelser og god mad – uanset om det er til et årsmøde, en konference, en fusion eller den årlige firmafest.

Du kan betragte Hindsgavl Slot som dit eventsted med egen, fast kontaktperson og 100 fastansatte, der arbejder sammen som ét hold. Det giver i al beskedenhed et yderst konkurrencedygtigt setup, hvor næsten intet er umuligt.

Slottet får flotte anmeldelser fra gæsterne:

”Tusind tak for sidst. Vi er meget tilfredse og i dag vælter det ind med tilkendegivelser over vores fantastiske arrangement i lørdags.

Jeg er super tilfreds med jeres håndtering af alt lige fra velkomst, forplejning, overnatninger, område osv. Desuden har jeg kun mødt glade, smilende ansatte, som har hoppet og sprunget for det mindste jeg har spurgt til. Så kæmpe ros til jer alle! 😉

Stine Birkelund Junker, Beierholm

Har du et stort arrangement i pipeline? Så tøv ikke med at tage fat i os hos Danske Konferencecentre og indhent gratis tilbud på de bedste venues. Læs mere om Hindsgavl Slot her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG