KATEGORI: Partnernyheder

Kursuscenter Knudshoved er ny partner hos Danske Konferencecentre

26. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Hos Kursuscenter Knudshoved finder du lokaler til alle typer møder, kurser og konferencer. Og med den centrale beliggenhed ud til Storebælt er det nemt at komme til og fra stedet. Ligesom der er rig mulighed for at lade op mentalt i den rolige og fredede natur ud til vandet. Hos Kursuscenter Knudshoved tager de sig af alt det praktiske – I skal bare møde op.

 

Gammel stationsbygning har fået nyt liv

Kursuscenter Knudshoved er placeret i den gamle stationsbygning, men alle konferencefaciliteterne er nye og stilfulde. Der er mulighed for at afholde både små møder og store konferencer med plads fra 2 til 100 deltagere. Alle konferencelokaler har trådløst internet og projektor, og hvis teknikken skulle drille, står der en teknikker klar til at hjælpe.

Med 52 hotelværelser er der også rig mulighed for, at gæsterne kan overnatte, hvis konferencen slutter sent eller strækker sig over flere dage.

Stedets egen restaurant tilpasser forplejningen til jeres ønsker og behov. Hvis I har lyst til at prøve en utraditionel form for teambuilding, tilbyder Kursuscenter Knudshoved en aktivitet, hvor I mærker den travle hverdag i et køkken med hjælp fra en kyndig coach.

Unik beliggenhed og fredet natur

Selvom formålet med dit møde, kursus eller konference er rent fagligt, er det ofte forfriskende og motiverende for gæsterne, at omgivelserne er rolige og stressfrit. På Kursuscenter Knudshoved finder du særdeles naturskønne omgivelser ud til vandet, hvor dine gæster kan tage sig en dukkert eller gå en tur langs vandet, når det er tid til at rense hovedet.

I området omkring Kursuscenter Knudshoved, finder du både fuglereservat, badestrand, petanquebane, 18-hullers golfbane, plæner, skov, bålplads, fiskemuligheder og meget mere. Der er altså rig mulighed for afslapning før, under og efter et arrangement.

Du kan læse mere om Kursuscenter Knudshoved lige her. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG