KATEGORI: Inspirationsdag

Du er inviteret til årets Inspirationsdag 2022

14. June 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Tilmeld dig nu til årets Inspirationsdag fredag den 2. september på Ungdomsøen. Programmet er fyldt med spændende oplæg, sjove aktiviteter, icebreakers og masser af networking blandt andre mødeplanlæggere og repræsentanter fra de danske hoteller og konferencevenues i Danske Konferencecentre. 

Du inviteres til Årets Inspirationsdag 2022

Fredag den 2. september på Ungdomsøen i København kl.09.00-14.30 – Tilmeld dig her.

Hvordan gør du et møde til en oplevelse for dine mødedeltagere? Hvornår skaber det værdi at afholde et arrangement i anderledes rammer?

Et fysisk møde er sjældent et møde med blot en powerpoint og en notesblok i dag. Det skal være både effektivt, værdiskabende og en oplevelse i sig selv – gerne med den velkendte “wow-effekt”. Samtidig skal der være en rød tråd mellem mødets formål og det valgte format af fysiske rammer. Møderummet og mødeadfærden er i konstant udvikling, og derfor vil vi nu sammen med landets bedste mødesteder byde jer velkommen til årets Inspirationsdag med temaet: 

“Når et møde bliver til en oplevelse” 

Danske Konferencecentres Inspirationsdag er vores aktive “messe” og bliver i år afholdt på vores unikke mødested Ungdomsøen, hvor du kan bevæge dig frit rundt blandt forskellige områder på øen med inspirerende temaer.

Tilmeld dig her og oplev landets bedste Inspirationsdag!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG