KATEGORI: Partnernyheder

Du er inviteret til forpremiere med DGI-byen i Husets Teater

20. August 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Torsdag den 13. september inviterer DGI-byen til forpremiere på stykket ”Richard III Shakespeares tidløse portræt af magtens psykologi”. Stykket er instrueret af Jens Albinus og opsat på Husets Teater i Kødbyen. Tag din kollega eller partner med under armen og kom til forpremiere på teaterstykket, der bl.a. har Tammi Øst og Morten Burian med på rollelisten.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Key Account Manager hos DGI-byen, Michael Sørensen på mso@dgi-byen.dk.

Oplev Shakespeares Richard III: Et af historiens hovedværker

Borgerkrigen er netop slut. Krisen er overvundet. Yorks sol skinner over hele landet. Kun en mand kaster skygge over fredens glæde. Hvor langt vil Richard af Gloucester gå for at få en plads i solen? Shakespeares Richard III hører til blandt de absolutte hovedværker i vores overleverede historier om, hvad det vil sige at være menneske til alle tider.

Skønt handlingen udspiller sig i et England der for længst er forbi, træder Shakespeares psykologiske og sproglige mesterskab frem i en række præcise portrætter af mennesker på vej op eller ned ad magtens glidebane. Mennesker der helt er vore samtidige. På Husets Teater kan du opleve Tammi Øst i titelrollen som Richard III og Morten Burian og Lucia Vinde Dirchsen i det mægtige persongalleri omkring ham.

Dato:

  1. september 2018

Program

18.00   Ankomst ved CPH Conference i DGI-byen, hvor der bydes på en let teatermen

20.00  RICHARD III SHAKESPEARES TIDLØSE PORTRÆT AF MAGTENS PSYKOLOGI i Husets Teater i Kødbyen

Tilmelding:

Vil du med? Så send straks en mail til Key Account Manager hos DGI-byen, Michael Sørensen på mso@dgi-byen.dk

Obs! Der er et begrænset antal billetter, så først til mølle. Hver gæst modtager 2 billetter.

Du kan i øvrigt læse mere om DGI-byen lige her , og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det rette møde- eller konferencested.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG