KATEGORI: Partnernyheder

Dyk ned i Tivolis skjulte fortællinger efter dit sommermøde på Tivoli Hotel & Congress Center

13. June 2024
Ditte Rønne Jakobsen

De lange, lyse dage og det lune vejr giver anledning til at forlænge dagsmøderne med hyggelige oplevelser og socialt samvær. Tivoli har netop lanceret deres Story Hunt, hvor I som team kan gå på opdagelse i fortryllende Tivoli gennem 14 unikke lydhistorier. 

I Tivolis Story Hunt finder I blandt andet ud af hvad drager fra Kina og dansk smørrebrød har tilfælles, og I bliver klogere på danske designklassikere og københavnsk madkultur alt imens I quizzer mod hinanden på turen gennem den smukke have.

Vi anbefaler aktiviteten som slutningen på en dag med fagligt indhold, eller som et afbræk i løbet af dagen. På bare 15 minutter kan I gå fra jeres mødelokale til havens porte, hvor en tur i den flyvende kuffert er inkluderet i Story Hunt billetterne. 

Hvis I er mere til bevægelse end historiefortælling, så er den populære 5-kamp også en fantastisk mulighed for et anderledes afbræk i mødedagen. Her dyster I imod hinanden i aktiviteter som pilekast, muldvarpen, galoppen og dåsekast. Hvis det skal være mere lærerigt, så er en privat guidet gåtur i Tivoli også en mulighed, hvor I med egen guide får indblik i havens historie helt tilbage fra 1843. 

Middagen kan I nyde hos en af Tivolis mange restauranter, i Tivoli Brasserie på Tivoli Hotel eller hvad med at arrangere en eksklusiv privat tapas middag i restaurant Tivoli View på 11. etage med udsigt over byen?

Som altid kan jeres biler holde trygt parkeret i det store p-hus indtil arrangementet er ovre. Hvis I vil fortsætte mødet næste morgen, står hotellets nyrenoverede værelser og suiter ligeledes klar til jer.

Vi glæder os til en sommer hvor det faglige krydres med en masse solskin og fælles oplevelser. Vores Event Managers sidder klar til at hjælpe jer med den rette løsning for netop jeres team.

Læs mere om mødefaciliteter hos Tivoli Hotel & Congress Center her – og kontakt Danske Konferencecentre for et gratis tilbud!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG