KATEGORI: Partnernyheder

Efter Corona: Solen skinner igen over jysk konferencecenter

25. June 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Da regeringen den 8. juni hævede forsamlingsforbuddet til 50 personer, gav det omgående travlhed på telefonerne hos VINGSTED Hotel & Konferencecenter. Efter en lang periode med hjemmearbejdspladser og online møder er virksomhederne nemlig klar til at booke møder og events og give medarbejderne en fælles oplevelse – ude af huset.

Inden Coronakrisen ramte Danmark og lukkede landet ned var ordrebogen på VINGSTED godt booket mange måneder frem, og siden 2014 har konferencecentret kun oplevet vækst. Og i de sidste tre år har især eventdelen mærket en nærmest eksplosiv efterspørgsel. Mange virksomheder har nemlig fået øjnene op for, at et event i kombination med et møde, kan noget i forhold til at give medarbejderne en anderledes oplevelse sammen og ikke mindst ny energi og et bedre udbytte af mødet.

Fra over 20.000 deltagere – til næsten 0

Sidste år var det hidtil mest travle år for eventafdelingen, hvor flere end 20.000 deltagere fik en ekstra oplevelse med kollegerne. Men det ændrede sig brat, da nedlukningen blev en realitet tilbage i marts. Alle arrangementer blev aflyst og stedet, der normalt summer af liv og glade mennesker, blev med ét nærmest øredøvende stille.

Optimismen er i behold – trods corona og restriktioner
Selvom konferencecentret som alle andre i branchen har været hårdt ramt, så er der en klar optimisme at spore, specielt efter, at op til 50 personer igen må samles.  

– Men det kom alligevel bag på os, at efterspørgslen var så stor allerede på førstedagen. Og det er alle brancher, der efterspørger en kombination af møder og events, fortæller salgs- og marketingchef Brian Runge. Generelt fornemmer vi, at virksomhederne har et behov for, at medarbejderne igen kan samles til en fælles oplevelse, starte på en frisk og finde team ånden igen, tilføjer han.

Det bakkes op af lærer Rasmus Jørgensen fra Vejle Idrætsefterskole, der netop har været med en flok elever til Adventure Race på VINGSTED. – Vi ville rigtig gerne gøre noget anderledes for eleverne efter den lidt hårde periode, hvor de var hjemsendt – og i dialogen med VINGSTEDs eventafdeling fandt vi hurtigt ud af, at de kunne matche det vi efterspurgte. Særligt omkring aktiviteter der kræver plads og store arealer, fortæller han. – Og vores forventninger blev 100% indfriet og eleverne syntes, at det var den fedeste oplevelse, slutter han.

SAFE to VISIT med masser af frisk luft på 30 tønder land

Udover at VINGSTED er medlem af HORESTA og tilsluttet SAFE TO VISIT-programmet har de lavet nogle tiltag, der går et skridt videre i forhold til myndighedernes krav og anbefalinger til afstandskrav, gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. Det kan fx være mulighed for eget lokale til spisning/hygge eller flytning til et større lokale, siger Brian Runge og fortsætter: – Vi ligger midt i Vejle Ådal og har masser af plads, faktisk hele 30 tdr. land, som vi bruger til mange af vores events, så mulighederne for at samle medarbejderne igen på forsvarlig vis, er ideelle, slutter han.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG