KATEGORI: Partnernyheder

Eksklusiv international workshop om fremtidens møder og konferencer

9. September 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Den 31. oktober kommer IACC´s CEO, Mark Cooper, til Danmark for at afholde en international workshop i samarbejde med Danske Konferencecentre med temaet: The Future of Meetings. Deltagernes forventninger til møder og konferencer stiger i takt med mulighederne for at gøre events mere digitale, bæredygtige og oplevelsesprægede. Samtidig er de fleste presset på tid og økonomi, og derfor nøjes vi stadigt oftere med at mødes på Skype eller andre steder i den virtuelle verden. Så når vi bruger tid og penge på at mødes i den virkelige verden, skal det kunne betale sig. Men hvad forventer mødedeltagere i fremtiden?

OBS: Denne workshop vil have både et anderledes set-up og indhold end Mark Coopers workshop til Netværksdagen 2019, således at alle opnår ny viden og inspiration.

Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

International undersøgelse og ekspertpanel

Det er baggrunden for en eksklusiv workshop, som Danske Konferencecentre afholder i samarbejde med mødeindustriens internationale organisation, IACC (International Association of Conference Centres). De to organisationer samarbejder tæt, og 67 af de flere end 100 partnere i Danske Konferencecentre er også medlemmer af IACC.

“IACC laver hvert år en undersøgelse, Meeting Room of the Future, som ser på trends og tendenser i mødeindustrien. Den seneste undersøgelse, som både fortæller noget om mødedeltagernes forventninger og konferencestedernes muligheder, er udgangspunktet for vores workshop, hvor IACC’s CEO, Mark Cooper, er tovholder i et panel med mødeeksperter og repræsentanter fra danske konferencesteder,” fortæller direktør i Danske Konferencecentre Marlene H. Sylvester-Hvid. 

Workshoppen kommer til at bestå af både oplæg og paneldebat, som vil foregå på engelsk, samt en række rundbordssamtaler blandt deltagerne (på dansk).

Workshoppen finder sted hos IDA Conference i København den 31. oktober og er primært for mødebookere med ansvar for mange og større arrangementer.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænsede antal pladser. Tilmeld dig her!

“En afgørende del af fundamentet for Danske Konferencecentre er udveksling af viden, inspiration og erfaringer blandt vores partnere og mødebookere, så det bliver også et væsentligt element i denne workshop,” forklarer Marlene H. Sylvester Hvid.

Program for dagen:

08.30: Check-in og morgenmad 
09.00: Velkomst
09.30: Mark Cooper & panel
11.00: Refleksion og handlingspunkter ved bordene (på dansk)
12.00: Frokost
13.00: Tak for i dag/ mulighed for rundvisning

Du tilmelder dig workshoppen her via dette link.

Se Mark Coopers video-invitation forneden:

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG