KATEGORI: Partnernyheder

Et åndehul tæt på byen med lyse og moderne lokaler

19. April 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Leder du efter et mødested kun 10 minutter fra København med gratis parkering, moderne mødelokaler og grønne områder – Glostrup Park Hotel er svaret.

Glostrup Park Hotel er den ideelle kombination af et flot 4-stjernet miljøbevidst hotel og et moderne konferencecenter.

Hotellet har netop modtaget Danske Konferencecentres bæredygtigheds certifikat på baggrund af deres ambitiøse arbejde med FN Verdensmål.

“Bæredygtighed og socialt ansvar har været en betydningsfuld del af vores mål i 2020 og 2021, og derfor er vi stolte over at være certificeret nu samtidig med, at vi også har Green Key Miljømærket og bronzemærket i økologi”, siger Mikael Melander, direktør på Glostrup Park Hotel.

Hotellet arbejder blandt andet på at omdanne bioaffald til gas. Samtidig gør de en stor indsats for at mindske madspild i deres legendariske Restaurant La Cocotte og anvende lokale råvarer bl.a. fra deres egen krydderurtehave.

Glostrup Park har 160 gratis parkeringspladser, hvilket er unikt med en placering så tæt på København.

“Vi ligger lige ved et knudepunkt, hvor det er nemt for alle både i bil og med offentlig transport. På trods af at vi ligger så tæt på byen, er der stadig masser af plads, lys og luft i konferencecenteret og adgang til fantastiske grønne områder. I mange af vores lokaler er her direkte udsigt og udgang til vores grønne park med søen i baggrunden”, fortæller Mikael.

Konferencecenteret har 26 formålsindrettede lokaler af forskellig størrelse med plads op til 300 personer. Mødelokalerne er bygget i eksklusive materialer med god ventilation og AV-udstyr af høj kvalitet. Derudover er der 210 værelser, som er specielt indrettede til forretningsrejsende – selvfølgelig med lynhurtig WIFI.

“Vores værelser er netop designet til forretnings- og mødedeltagere og er en del større end gennemsnitlige hotelværelser. Vi har prioriteret, at der er god plads til en arbejdsstation med skrivebord. Vores fokus på en god gæsteoplevelse betyder også, at dén person, du har snakket med i telefonen, sandsynligvis er samme person, som tager imod jer på mødedagen”, forklarer Mikael Melander. Glostrup Park er i øvrigt blevet genvalgt som leverandør til Staten – og kan bookes på statsaftale.

Læs meget mere om Glostrup Park Hotel og deres mødefaciliteter her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af lokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG