KATEGORI: Partnernyheder

Et byggeprojekt lidt ud over det sædvanlige

29. August 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Krydr dit næste møde med mere end lækre powerpoints ved at invitere ind i de flotte omgivelser på Jørgensens Hotel. Her får I – ud over lækre mødefaciliteter – et unikt indblik i et byggeprojekt lidt ud over det sædvanlige.

Jørgensens Hotel genåbnede i foråret 2020 efter næsten 2 års renovering. Ønsket var at genskabe fortidens storhed for det 276 år gamle fredede hotel, der altid har været et omdrejningspunkt for livet i Horsens. Det har krævet både masser af tid og penge. 

Byggeriet var blandt de nominerede til Renover Prisen 2021.

Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle Jørgensens Hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – det gælder både ude og inde.

Kunstfærdige lofter

Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at restaurere og genskabe, som de var oprindeligt. Det er en helt speciel oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som alle byder hver især på en unik historie. Hvis rummene kunne tale og fortælle deres historie, ville man aldrig blive færdig”.

Læs mere om indstillingen af Jørgensens Hotel til Renover Prisen 2021

Hvis du afholder dit møde på Jørgensens Hotel, kan det kombineres med rundvisning på hotellet, og at en projektleder fra Casa A/S fortæller om et renoveringsprojekt lidt ud over det sædvanlige. 

Læs mere om Jørgensens Hotel og se billeder her.

Se billeder fra byggeprojektet:

dan, ser Jørgens Hotel ud i dag:

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG