KATEGORI: Partnernyheder

Et moderne konferencecenter med fokus på fællesskab

8. March 2023
Ditte Rønne Jakobsen

VINGSTED hotel & konferencecenter har skabt sig en helt unik platform i markedet ved også at specialisere sig i events og teambuilding.

Af Jakob Rohde-Brøndum

Det er egentlig naturstridigt, det de går og laver på VINGSTED hotel & konferencecenter.

I en konkurrencepræget eventbranche, der både har været presset af Corona og nu en inflations- og energikrise, har VINGSTED aldrig tidligere haft så mange konferencegæster som i 2022 og aldrig tidligere er så mange af gæsterne smuttet i skifteskoene for at deltage i en fælles aktivitet – og tendensen ser ud til at fortsætte i 2023.

”Det er faktisk en helt vild rejse, vi har været på,” fortæller Brian Runge, ansvarlig for salg og marketing samt event og konferencer på VINGSTED hotel & konferencecenter i Vejle Ådal.

Nyt rekordår

”De seneste 6 år har vi fokuserer 100 procent på mødeaktivitet og teambuilding for erhvervslivet, og det har været en stor succes. 2022 var et rekordår, og vi forventer, at 2023 bliver endnu bedre, selv om der selvfølgelig er usikkerhed i forhold til inflations- og energikrisen og en mulig efterfølgende recession,” siger Brian Runge.

Strømlinet set-up

VINGSTED hotel & konferencecenter blev lige som alle andre ramt af Corona-nedlukningen, men i stedet for at træde på bremsen blev tiden brugt på at strømline hele VINGSTEDs koncept, så det i dag fremstår som et moderne konferencecenter, der kan indfri alle virksomheders ønsker og behov til en professionel og spændende konference, møde eller event.

”Vi har netop købt DGI´s tidligere hovedsæde på nabogrunden, og det tilkøb sammenholdt med vores beliggenhed i smørhullet af Vejle Ådal, giver os unikke muligheder for at bygge videre på vores 3 kerneværdier som konferencecenter; fællesskab, naturen og at være aktiv” fortæller Brian Runge.

Fokus på eventdelen

VINGSTED hotel & konferencecenter har en lang tradition for at have særligt fokus på at tilbyde events og teambuilding.

”Den store vækst indenfor events og teambuilding betyder, at vi nu har fire fuldtidsansatte i eventafdelingen samt ca. 70 kompetente freelanceinstruktører. Eventafdelingen er en stor og sund forretning i sig selv med ca. 25.000 gæster om året, det er næsten en fjerdedel af vores samlede antal konferencegæster. Den satsning betyder, at vi er Danmarks førende konferencecenter på det felt, og vi udvikler hele tiden nye aktiviteter,” siger Brian Runge.

Latter og fælles aktiviteter bringer folk sammen

Et af de nye tiltag er et helt nyt Escape House, som forventes at stå klar i marts i år.  Eventen afvikles i Stationsbygningen – ca. 100 meter fra hovedbygningen, hvor de tre rum giver plads til ca. 21 deltagere. I Escape House gælder det om, at man som gruppe samarbejder om at løse et mysterium for at komme gennem rummet.

”Vores kunder efterspørger aktive pauser eller halve dage, hvor en god latter og fælles udfordringer virker som det kit, der binder folk sammen og her kan vi tilbyde nogle unikke produkter. Vores eventafdeling er dygtige til at kigge fremad og udvikle aktiviteter. Ud over Escape House tilbyder vi bl.a. også Adrenalin High Adventure, Clue Games, Cocktail workshop, etc.” fortæller Brian Runge og tilføjer, at VINGSTED hotel & konferencecenter måske har et lidt anderledes set-up end andre i branchen, da vi har det i huset, hvor andre samarbejder med eksterne bureauer.

Mere konference end hotel

”Vi er meget orienteret mod erhvervslivet og er mere konference, end vi er hotel, så selv om vi naturligvis også har perfekte faciliteter til overnatning med 187 værelser og 22 fuldtidskokke, som sørger for lækker mad af nøje udvalgte råvarer, så er vores fokus på at skabe den bedste konference eller det bedste møde,” understreger Brian Runge.

Det 4-stjernede konferencecenter i det naturskønne Vejle Ådal består af 30 store og små mødelokaler, en Centersal, en Engsal, tre Vingsale og 2 sale, der kan laves om til kongres- eller festlokaler. En del af mødelokalerne er forbundet af skydedøre, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til lokaleindretning og stoleopstilling.

Læs mere om Vingsted Hotel & Konferencecenter på deres profil her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG