KATEGORI: Partnernyheder

Etablering af spændende skulpturpark i Nordsjælland

9. June 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Det er det lille galleri – Galleri5000, Odense – der i samarbejde med Rungstedgaard Hotel- og Konferencecenter, etablerer en skulpturpark med udstilling af store skulpturer i Rungsted.

Rungstedgaard, som er et af Danmarks største konferencehoteller og ejes af Forsikringsakademiet A/S, er omgivet af 12 tønder land skøn naturpark og fredskov, og det er her mellem trækronernes toppe, biernes summen og udsigten til Øresund, at 36 nye skulpturer har fundet sig til rette.

15 forskellige – primært danske – kunstnere har bidraget med i alt 36 værker og alt fra bronzeskulpturer, og store værker i sten, til 3 meter højre keramikvaser og dansende flodheste.

Skulpturparken åbner officielt d. 16. juni, men allerede nu er værkerne på plads i parken som er privat men med gratis offentlig adgang og åben for besøg alle dage.

Alle kunstværkerne i parken er til salg og hvert enkelt af dem er forsynet med et skilt, der via en QR-kode leder frem til detaljeret information om både kunstværk og kunstneren bag, samt info vedr. Galleri5000, som bistår ved evt. salg. Formålet med Skulpturparken er at give endnu flere naturoplevelser, både for hotellets gæster, men også for kunstinteresserede fra ind- og udland, som i forvejen søger de mange spændende museer og udstillinger Nordsjælland har at byde på.

Læs mere om Rungstedgaard her og kontakt os hvis du ønsker at booke møde eller konference i Nordsjælland her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG