KATEGORI: Branchenyheder

Eventyrlige Planner Days 2023 afholdes i Odense 

9. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Danmarks bedste mødeplanlæggere og mødesteder samles på Fyn til to dage med læring, netværk og lokale oplevelser i Odense.

”Odense er en by i stor forandring i disse år, med nyt H.C. Andersen Hus, omdannet bymidte, letbane mv. Vi er glade for at Planner Days kommer til Odense i 2023, så vi får mulighed for at vise byen frem og inspirere til fremtidige møder og konferencer i Odense”, siger Joost Nijhoff, Kontorchef Vækst & Turisme i Odense Kommune.

Mødebranchens årlige mødested

Når Planner Days i 2023 afvikles for sjette gang, bliver det med 80-100 mødeplanlæggere og -rådgivere. Interessen for arrangementet er stor og mange professionelle mødeplanlæggere har allerede søgt om deltagelse. Det koster 4.900 kr. at deltage, men hvert år tilbyder partnerne et begrænset antal gratis pladser. Mødeplanlæggere der ønsker at ansøge om en plads kan gøre det på www.plannerdays.dk/tilmeld/

”Det er med stor glæde, at vi nu endelig får Planner Days til Odense. Jeg har selv deltaget i Planner Days fire gange og hver gang er jeg kommet hjem med stor inspiration fra de mange indlæg og workshops. Relationer er blevet genopfrisket og nye relationer er opstået. Der blæser positive vinde i Odense på mange områder og vi mærker en øget efterspørgsel på kongresser, konferencer og kurser. Som partner vil Frederik VI’s Hotel gøre alt for, at Planner Days 2023 bliver det bedst afholdte til dato”, siger hoteldirektør Thomas Danielsen, Frederik VI’s Hotel.

Planner Days er hvert år centreret omkring den faglige udvikling for mødeplanlæggere og -rådgivere. Hvert år byder en ny by ind til undervisning, workshops, foredrag og chancen for at lære en masse spændende nye mennesker at kende.

”Vores mål er, at alle deltagere tager fra Planner Days med inspiration, værktøjer og mod på at skabe endnu bedre arrangementer. Vi er glade for at netop Odense byder ind som værtsby i 2023, fordi Odense er verdenskendt for de store historier. I dag handler møder mere og mere om at skabe fælles retning i virksomheder og organisationer. Den fælles retning og fortælling står altså mere centralt end nogensinde”, siger direktør Lars Hajslund, CLICK Institute.

Fakta om Planner Days

  • Planner Days finder sted den 16. og 17. maj 2023 i Odense.
  • Planner Days arrangeres af Danske Konferencecentre, CLICK Institute og OrgaNicer i samarbejde med en værtsby. Bag værtskabet i 2023 står VisitOdense sammen med Odense CongresCenter, Frederik VI´s Hotel og First Hotel Grand.
  • Planner Days scorer højt i deltagernes tilfredshed med arrangementet. I 2022 vurderede deltagerne arrangementet til 4,7 på en 5trinsskala.
  • Tidligere har Silkeborg, Vejle, Fredericia/Middelfart, Svendborg/Sydfyn og Sønderborg været værter.
  • Hvert år deltager mellem 100 – 150 deltagere på Planner Days.
  • Du kan læse mere om arrangementet her og se en stemningsvideo fra Planner Days 2022 her.

For yderligere oplysninger kontakt Marlene H. Sylvester-Hvid på +45 26 77 18 32 eller Lars Hajslund på +45 20 76 67 88. www.plannerdays.dk

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG