KATEGORI: Partnernyheder

Experimentarium giver det ekstra tvist til dine arrangementer

31. May 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Kunne I tænke jer et anderledes og lærerigt møde? Tag dine mødedeltagere med på opdagelse i de nye spektakulære rammer i Experimentarium. I kan krydre jeres møde med en guidet tur blandt alverdens sanseindtryk eller få pulsen i vejret med de 18 nye naturvidenskabelige udstillinger.

 

På Experimentarium pirres din nysgerrighed fra du træder ind af døren. Deres nye hus og 18 nye udstillinger vil give jer lyst til at gå op opdagelse. Teambuilding-aktiviteter foregår i udstillingerne, og her er noget for både hjerne og krop. Som noget helt nyt har Experimentarium 10 inspirationstilbud til virksomheder. Tilbuddene handler om alt fra en rundvisning bag kulisserne, hands-on forsøg, foredrag samt workshops og demonstrationer.

Her findes 8 mødelokaler med plads til 2-50 deltagere og auditoriet Store Scene, hvor kan I være op til 224 personer. I den smukke forhal med den spektakulære kobbertrappe kan I få serveret morgen- og eftermiddagskaffen. Skulle I få brug for et pusterum, er der rig mulighed i deres lounge område, hvor I finder alt fra afslappende møbler til kuglerum.

Læs om de 10 skræddersyede tilbud til din virksomhed her.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre her.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG