KATEGORI: Partnernyheder

Få en forsmag på film-teambuilding

15. May 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Sammen med eventbureauet Himmelstrup Events inviterer Skanderborg Park Hotel indenfor til en inspirerende smagsprøve på den populære teamaktivitet film-teambuilding. Arrangementet er forbeholdt mødebookere, HR-ansvarlige e.lign.

Film-teambuilding for virksomheder
Du har måske hørt om film-teambuilding, men har du nogensinde prøvet det? Det har du nu muligheden for! Du bliver en del af en lille gruppe, hvor I sammen vil tænke, planlægge og optage jeres egen film – med målet om at skabe et mesterstykke, der kunne vinde den prestigefyldte Oscar. Der er masser af roller både foran og bag kameraet. Grupperne fordeler selv roller, så ingen tvinges foran et kamera.

Awardshow og let anretning
Oplev hvordan et hold af dygtige filmklippere får de rå optagelser til at blive en lille film med masser af stjernestøv. Ingen film-teambuilding uden awardshow, og det skal I selvfølgelig heller ikke snydes for. Dagen afsluttes derfor med et sjovt awardshow, hvor alle film vises, og vinderne kåres. Vi sørger for noget at spise under awardshowet.

I forbindelse med aktiviteten vil Mads Himmelstrup, fortælle om hvorfor film-teambuilding er blevet et populært koncept blandt virksomheder, og hvordan det effektivt kan bruges til at engagere og involvere medarbejdere på faglige dage, hvor der for eksempel lanceres nye værdier eller arbejdes med kernefortællinger.

Dato: Torsdag den 20. juni 2024

Lokation: Skanderborg Park Hotel

Kl. 16.00 – 16.30: Introduktion med Mads Himmelstrup og Helle Kristine Hedekær
Kl. 16.30 – 17.30: Smagsprøve på film-teambuilding i mindre grupper
Kl. 17.45 – 19.30: Middag og awardshow

Tilmeld dig eventet her!

Læs mere om filmteambuilding her: https://www.himmelstrupevents.dk/events/filmteambuilding

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet.
Arrangementet er forbeholdt mødebookere, HR-ansvarlige, festarrangører e.lign.

Læs mere om Skanderborg Park Hotel på deres profil hos Danske Konferencecentre her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG