Få et stykke natur, når du holder møde på Sinatur

2. March 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Når du holder møder eller konferencer på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, bidrager du fremover til at genoprette naturområder og sikre truede dyr og planter i Danmark.

Mandag den 1. marts fik Sinatur Hotel & Konference overrakt EU’s miljøpris 2020 i kategorien Miljømanagement for implementering af en omfattende bæredygtighedsstrategi.

Sinatur Hotel køber en kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond, for hvert møde eller konference, der bliver afholdt på deres hotel. I alt har Sinatur seks hoteller, hvoraf, Frederiksdal Sinatur er medlem hos Danske Konferencecentre. Tilsammen danner hotellerne rammer om rigtig mange møder og konferencer hvert eneste år, så det bliver hurtigt til mange kvadratmeter jord, de sammen med mødegæsterne er med til at sikre. 

Det er planen, at de på sigt vil invitere både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder med ud og vandre i de beskyttede skovområder i selskab med en naturvejleder, så både I og vi kan se, hvilken værdi det skaber ved at bruge en del af omsætningen pr. møde og konference på at købe et stykke jord. 

Når du og din virksomhed har holdt møde hos Frederiksdal Sinatur kan I få en oversigt over, hvor mange m2 natur jeres virksomhed har været med til at sikre. I får en opgørelse samt et “Naturbevis” i forbindelse med jeres arrangement, som I kan hænge op i virksomheden som bevis på, at I har været med til at beskytte Danmarks vilde natur.

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference arbejder ambitiøst med FN Verdensmål og er derfor blevet certificeret med Danske Konferencecentres Verdensmål diplom og logo. Du kan læse mere om mødebranchens nye indeks for bæredygtighed her.

Frederiksdal Sinatur er desuden en del af Danmarks første CO2 neutrale hotelkæde. Konferencecenteret laver mad med holdning, hvor leverandørerne er danske bæredygtige virksomheder, og nogle ting producerer de endda selv. Køkkenet minimerer madspild og stræber efter at være affaldsfrie.

Du kan læse meget mere om Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere information om mødesteder med fokus på bæredygtighed.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG