KATEGORI: Partnernyheder

Få inspiration på Skjoldenæsholm til møder med fokus

2. June 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Onsdag den 14. juni slår Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter sine historiske døre op og inviterer til inspirationsdag under overskriften “Møder med fokus”. Mød bl.a. en forsker i oplevelsesøkonomi og få idéer til, hvordan oplevelser kan understøtte indholdet i dine møder og konferencer. Dagen slutter med grill på terrassen.

Hvor meget betyder omgivelser og oplevelser egentlig for deltagerne og deres udbytte af dit møde og/eller din konference? Hvordan arbejder Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter med oplevelsesøkonomi, og hvad kan du bruge det til?

Få svarene og en rigtig god oplevelse, når den gamle herregård på Midtsjælland inviterer til inspirationsdag om “Møder i fokus” onsdag den 14. juni fra kl. 15-18.

Rundvisning og inspiration
Forsker i oplevelsesøkonomi fra Roskilde Universitet, Jens Friis Jensen, vil sammen med Skjoldenæsholms HR- og salgschef, Marie Elley Bendtsen, fortælle om, hvordan hotel- og konferencecentret arbejder med oplevelsesøkonomi.

Inden da vil ejer og direktør, Susanne Bruun de Neergaard vise rundt på herregården og fortælle om faciliteter og muligheder i forbindelse med møder og konferencer.

Grillmiddag og mulighed for møde
Eftermiddagens program slutter på herregårdens nyanlagte terrasse med en let middag tilberedt på Ofyr-grillen og mulighed for netværk med både Skjoldenæsholms personale og de øvrige deltagere.

Arrangementet er forbeholdt repræsentanter for virksomheder, og der er åben for tilmelding til og med den 7. juni til marie@skj.dk eller telefon 5753 8750.

Du kan læse mere om Skjoldenæsholm Møde og Konferencecenter her, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for både booking og yderligere oplysninger.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG