KATEGORI: Partnernyheder

Få en times gratis mental træning med i din mødepakke hos FænøSund

19. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Book din konference med afholdelse i januar, februar eller marts 2018 og få 1 times gratis mental træning med en professionel underviser på mødedagen.

Træningen tilrettelægges efter jeres behov i virksomheden, hvor emnerne kunne være: Motivation – kommunikation – samarbejde – stress – selvværd.

 

UDSIGT – INDSIGT – LÆRING er nøgleord hos FænøSund

Mental træning er en naturlig del af FænøSunds tilbud til kursus- og konferencegæster. Og helt i tråd med strategien om at hjælpe kursus- og konferencegæster med at aktivere hjernen, så de bedre kan optage og lagre nye informationer.

Huset er fuld af elementer, der udfordrer de små grå for derved at støtte op om forskning, som viser, at jo mere du aktiverer din hjerne, jo bedre optager og lagrer du nye informationer.

Endvidere er der helt unikke muligheder for spændende, varieret og sjov teambuilding i de smukke omgivelser med skov og strand. Og med både inden- og udendørs swimmingpool er huset helt perfekt til at nyde en dukkert, hvad enten det er før eller efter endt møde.

Kickstart 2018 med gratis mental træning

Hvis du booker dit møde eller din konference med start i januar, februar eller marts, kan du få 1 times gratis mentaltræning med i din mødepakke. Træningen foretages af professionelle undervisere og tilrettelægges selvfølgelig efter jeres behov. Det kunne være indspark med fokus:

  • til HJERNEN – Mentaltræning
    Hvad er mentalt forstyrrende? Hvad hiver vores fokus væk fra det vigtige? Få inspiration til øget bevidsthed, redskaber til håndtering af stress, forbedring af præstationer.
  • eller til HJERTET – Generøs Kommunikation
    Hvad er god kommunikation? Hvad kan vi gøre for at forbedre den? Hvilke parametre kan vi skrue på? Hvordan får vi feedback til at lykkes?
  • eller til KROPPEN – Stress Respons Balancering
    Oplev, hvordan du kan få ro på krop og nervesystem. Oplev positiv effekt på den generelle tilstand. Og flyt fokus fra hovedet – og få en helt igennem afstressende oplevelse.

Tilbuddet gælder kun ved reservation af min. 15 personer til konference, møde eller kursus med overnatning for alle deltagere. Booking og kontrakt skal være underskrevet inden den 15. december 2017.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at booke FænøSund, eller hvis vi skal finde et andet møde- eller konferencested til dit næste arrangement.

Du kan også læse mere om FænøSund her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG