KATEGORI: Partnernyheder

Faaborg Kursus- og Konferencecenter er ny partner hos Danske Konferencecentre

18. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Oplev Det Sydfynske Øhav og den idylliske købstad Faaborg næste gang du skal afholde møde, kursus eller konference i det fynske. Faaborg Kursus- og Konferencecenter byder både på skøn natur, professionelle rammer, lækker mad og mulighed for anderledes aktiviteter, hvilket alt sammen bidrager til at skabe de bedste betingelser for et godt udbytte af dit arrangement.

 

Professionelle rammer

På Faaborg Kursus- og Konferencecenter har du adgang til den nyeste AV teknologi (Epson Brightboards), som giver præsentationer de bedste muligheder. Og Restaurant Klinten sørger for eksklusiv bespisning og byder på lokale råvarer og sæsonens bedste retter. Der er også rig mulighed for at få rørt sig mellem møderne med aktiviteter som fx bordtennis, dart, petanque og minigolf.

Tank op mentalt

Med en uforstyrret udsigt over Det Sydfynske Øhav er der rig mulighed for inspiration og fordybelse på Faaborg Kursus- og Konferencecenter.

I kan lade tankerne få frit spil på en gåtur langs Øhavsstien, en af Danmarks længste vandreruter eller tage en tur rundt i det charmerende Faaborg for at give tankerne ny energi. Er I til anderledes aktiviteter, kan Faaborg Kursus- og Konferencecenter hjælpe fx med en sejltur med gamle træskibe, guidede havkajak- eller mountainbiketure, segway sightseeing eller rundvisning på Konnerup Chokolade.

Du kan læse mere om Faaborg Kursus- og Konferencecenter lige her, og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG