KATEGORI: Partnernyheder

FÆNGSLET er ny partner hos Danske Konferencecentre

3. January 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Vil du gerne holde møde, konference eller personalearrangement et sted med sjæl, spændende historie og unikke oplevelser til dine gæster? Så er FÆNGSLET i Horsens det helt rette sted for dig.

 

Hos FÆNGSLET bliver du mødt af venligt personale, som sørger for dig og dine gæster fra start til slut. De rå og autentiske lokaler tilpasses dine behov uanset om du skal afholde møde, en konference eller et personalearrangement, og du finder selvfølgelig alt det nødvendige AV-udstyr samt projektorer.

Udover unikke lokaler tilbyder FÆNGSLET også b.la. foredrag i fængselskirken, besøg i Fængselsmuseet, eller I kan lave teambuilding-aktiviteter i Fængselsgården, hvis I ønsker at krydre mødet eller konferencen.

FÆNGSLET byder også på lækker forplejning, som er tilpasset fængselsmanér, og kan være alt fra en simpel fængselsgryde serveret i rumdelte stålbakker til en lækker middag i hyggelige omgivelser hvor FÆNGSLETs historie er tænkt med i menuen.

Overnat i den gamle sygeafdeling

Hvis mødet eller konferencen strækker sig over flere dage er der rig mulighed for at overnatte i SleepIn, der var sygeafdeling for de indsatte, som fortæller sin helt egen historie og for alvor giver gæsterne en helt autentisk oplevelse.

Praktisk info om FÆNGSLET

  • I FÆNGSLET kan du holde møde eller konference med alt fra 2-800 gæster i biografopstilling.
  • Du kan booke en halvdagsmødepakke, en dagsmødepakke eller en heldagsmødepakke. Alle pakker skræddersyes efter behov.
  • I SleepIn er der plads til 54 overnattende gæster fordelt på 22 celler med plads til 1, 2, 3 eller 4 personer hver.
  • Standard AV-udstyr, gratis WIFI og scene er tilgængeligt og specielt udstyr kan lejes.
  • Mødet eller konferencen kan kombineres med koncerter og andre events som afholdes på FÆNGSLET.

Du kan læse mere om FÆNGSLET lige her, og så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG