KATEGORI: Partnernyheder

FÆNGSLET: KAN I NÅ AT FLYGTE PÅ 60 MINUTTER?

8. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

LOCKED og FÆNGSLET byder velkommen til en 60 minutters højintensiv spændings-oplevelse! Du og din gruppe har 60 minutter til at finde ledetråde og løse gåder for til sidst at kunne løse missionen.

Et Escape Room kan sammenlignes med en biografoplevelse – men i stedet for at sætte dig tilbage i stolen, deltager du og dit hold selv aktivt. Dig og din gruppe låses inde i et rum! Det er nu jeres opgave at samarbejde om at finde ledetråde og løse gåder for derved at slippe ud af rummet. Hver eneste gåde/opgaver I løser, vil give jer mulighed for at åbne låsen til en skuffe, skab eller lignende i rummet, og her vil I finde noget som kan hjælpe jer videre i spillet. Oplevelsen vil være fyldt med spænding, overraskelser og samarbejde.

I kan nemt kombinere oplevelsen med møde eller konference i FÆNGSLET. Det kan for eksempel være en mødedag med fire oplæg/temaer i løbet af dagen og hvor det tredje er en tur i Locked. Gå fra strategiudvikling til Zombie-angreb og så tilbage til frokost😉  

Om aktiviteten: 

  • Locked Escape Rooms, Horsens er containere som står på grunden ved FÆNGSLET og derfor helt tæt på – dog ikke i vores egne fængselskælder, hvilket nogle tror. Se vedhæftede billede.
  • Det er ydermere muligt at hyre Locked til at lave en af deres “udfordringer” ifm. møde på op til 400 personer her på FÆNGSLET. Her bliver alle delt ind i små grupper og får samme udfordring. Og så ser man hvem, der kommer først til eks. at desarmere bomben. Der sættes en time af til udfordringen – uanset om det er i mødelokalet eller i traileren. 
  • Det er muligt at booke direkte hos Locked, hvis det er den eneste ydelse man ønsker, men skal det være ifm. møde og/eller mad så er det lettest, at det hele går gennem os, hvor vi så sørger for det hele. 

Top 5 facts om FÆNGSLET:

  • Rå og autentiske rammer i det gamle statsfængsel
  • Ny og stor konferencesal Vestsalen
  • 15 minutter fra S-tog station
  • Middag i inspektørens lokale
  • Unikke muligheder for teambuilding

Læs mere om FÆNGSLET i Horsens og deres mødefaciliteter her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG