KATEGORI: Partnernyheder

Fårup Sommerland & Fårup Hotel er ny partner

29. May 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Når du vælger Hotel Fårup til din næste konference eller møde, træder du ind i en verden, hvor forretning møder fornøjelse på en måde, der overgår det sædvanlige. Beliggende i hjertet af en af Danmarks mest elskede forlystelsesparker og omfavnet af fredfyldt natur, tilbyder Hotel Fårup fremragende konference faciliteter og en unik chance for at kombinere arbejde med uforglemmelige teambuilding-aktiviteter, der garanteret vil sætte et smil på alles læber.

Hotel Fårup byder på moderne møde- og konferencelokaler med plads fra 2 til 75 personer velegnede til konferencer, møder og fester. Vores imponerende 4D-biografsal kan rumme op til 120 deltagere, mens vores hyggelige bålhytte med åbent ildsted tilbyder plads til op til 60 personer og mulighed for spisning.

– Elgens Hule er et stort konferencerum på 90 m2 med plads til op til 75 deltagere, alt efter opstilling.
– Stærekassen tilbyder et stort konferencerum på 83 m2 med direkte adgang til terrassen og udsigt over Falken og Orkanen.
– Spættens Hule og Lærkereden er begge konferencerum på 53 m2 medbalkon og henholdsvis udsigt til skoven og parken.
– Kvisten og Kernehuset er møderum på 10 m2 med udsigt til parken.

På Hotel Fårup forstår vi, at den bedste læring ofte sker, når man mindst forventer det – som for eksempel under en sjov aktivitet eller et eventyr i parken. Derfor tilbyder vi skræddersyede konferencedage, der kombinerer seriøse forretningsmøder med leg og læring. 

Vælg mellem forskellige teambuilding-aktiviteter som ‘Fårup Escape Games’, ‘Robinson-Dysten’, eller hvorfor ikke leje jeres egen rutsjebane for dagen? Her har deltagerne mulighed for at nyde kaffepausen på en rutsjetur i eks. Fønix, Danmarks største, højeste og hurtigste rutsjebane.

Når I har afsluttet jeres møde med en teambuilding-aktivitet i haven, så kan I overnatte i de 55 smukt indrettede værelser. Herunder to unikke trætophytter, tilbyder Hotel Fårup komfortable og indbydende overnatningsmuligheder for alle deltagere. Vores værelser er designet til at reflektere den naturlige skønhed, der omgiver os, hvilket sikrer en rolig og genopfriskende nattesøvn efter en produktiv dag.

Læs meget mere om Fårup Sommerland & Fårup Hotel lige her på deres profil!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG