KATEGORI: Partnernyheder

FDM Jyllandsringen er ny partner

24. June 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Er I en virksomhed på udkig efter en unik placering til at afholde jeres næste møde ude af huset? FDM Jyllandsringen tilbyder splinternye mødelokaler, med udsigt til Danmarks største racerbane i naturskønne omgivelser. Som noget helt unikt, kan I kombinere jeres møde med en raceroplevelse eller køreteknisk kursus. Der er ikke noget som en high speed tur, der kan sætte gang i de innovative ideer…

På FDM Jyllandsringen er det muligt at afholde møder, konferencer, foredrag mm. i spændende omgivelser. Her har der siden 1966, hvor banen blev grundlagt, været en dunst af brændstof, lyden af racerbiler og dæktest, og nu er der også en enestående mulighed for at holde et unikt møde- eller konference-arrangement. Ud over at være en racerbane i særklasse, er FDM Jyllandsringen også for jer, der har brug for mødelokaler i unikke omgivelser.

FDM Jyllandsringen er strategisk placeret nær Silkeborg og Århus, hvilket gør det let tilgængeligt for besøgende fra hele landet. Silkeborg station ligger kun 11 minutter væk, og der er 9,6 km til motorvejen, hvilket sikrer nem adgang for bilister. Der er rigeligt med parkeringspladser til rådighed på stedet.

FDM Jyllandsringen stræber efter at skabe uforglemmelige møde- og eventoplevelser, der kombinerer enestående faciliteter med professionel service. Uanset om du planlægger et intimt møde eller en stor konference, har vi de perfekte lokaler til dine behov. Vores imponerende udvalg af mødelokaler spænder fra hyggelige rum, til imponerende lokaler med udsigt over banen der kan rumme op til 300 personer.

I Samarbejde med basecamp Silkeborg tilbyder vi et bredt udvalg af udendørsaktiviteter, der er skræddersyet til alle aldre og niveauer. Oplev alt fra skovmandsdyst, mountainbike, klatring og luftgevær på skydebane. Det er også muligt at afholde store events i de naturskønne arealer, hvor FDM Jyllandsringen leverer fuldt udstyrede telte, der tilbyder alt, hvad der behøves for arrangement og overnatning. Nyd en hyggelig aften ved bålet med grillmad og forfriskende drikkevarer, mens solen går ned over landskabet. Vi hjælper jer med at skræddersy jeres arrangement!

Skal du have en fantastisk oplevelse med kolleger? Så læs mere om FDM Jyllandsringen her på deres profil hos Danske Konferencecentre! Få et gratis tilbud på dit næste arrangement her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG