KATEGORI: Inspiration

Find den perfekte icebreaker-øvelse

16. September 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Mangler du nye ideer til sjove icebreakers og teambuilding? Vores “Beat The Box” icebreaker øvelse fra Inspirationsdagen gav adrenalinkick og sved på panden hos de fleste deltagere.

Til Danske Konferencecentres Inspirationsdag 2021 gav AWA Teambuilding deres bud på en sjov og udfordrende icebreaker-øvelse, som i den grad samlede deltagerne fra morgenstunden med stor begejstring. AWA Teambuilding leverer en masse forskellige team-aktiviteter både indendørs og udendørs.

Her får du lidt inspiration:

ESCAPGAME ARENA  – Mobilt escapegame når nye højder

De klassiske escape rooms, hvor grupper på 3-7 deltagere har en time til at flygte fra et rum ved at løse gåder og knække koder, har de seneste år haft stigende popularitet. Problemet har typisk været at aktivere større grupper samtidig med at oplevelsen er intakt.

Dette mobile escape game består af 12 unikke bokse. Hver boks indeholder udfordrende gåder, som ofte også findes i et fysisk escape room: gemte døre, overraskende elementer, hængelåse og meget mere.

Målet? Løs så mange bokse som muligt, indenfor den angivne tid. Konkurrencen bliver i igangsat af Gamemasteren og deltagerne skal nu, i deres teams af op til 5 personer, finde vej ind til det inderste i hver sin boks.

Oplysninger på boksen vil hjælpe holdene gennem spillet. Når den sidste dør i boksen åbnes, vil de finde en “mønt” som er bevis for at de klarede det. Denne kan lægges i resultattavlen, som er synlig for alle teams under spillet, så alle kan følge med i konkurrenternes fremskridt. Læs mere her.

Prøv også et tema-baseret Virtuel Reality-spil:

LA CASA DE DINERO VR ESCAPGAME – Kriminelt god kommunikation

Et bankrøveri kræver planlægning, kommunikation og koordinering. I denne virtuelle teambuilding-aktivitet bliver jeres teams samarbejdsevner for alvor sat på prøve, når I undervejs skal bruges jeres individuelle færdigheder til at løse en række udfordringer og opgaver, der alt sammen leder hen til at I kan udføre det perfekte bankrøveri.

Med dette multiplayer VR-spil gennemlever jeres teams spændingen fra Netflix-dramaet La Casa de Papel, og selv den mest eksemplariske mønsterborger vil opleve adrenalinsuset ved et bankrøveri. Holddeltagerne skiftes til at være i den virtuelle verden, hvor I sammen skal hjælpes ad med at løse en række opgaver og problemer, via effektiv kommunikation og informationsdeling.

La Casa de Dinero udfordrer holdenes samarbejds- og problemløsningsevner, og deltagerne vil undervejs finde ud af, at god og tydelig kommunikation er altafgørende. Læs mere her.

Skal I være udendørs? Så er der også mane muligheder for at bruge både hav, skov og storby.

MORD I MIDTBYEN – udendørs

Hvem står bag det bestialske mord? Hvad var motivet? Hvem kan hjælpe med nye oplysninger i sagen?

Disse og mange flere spørgsmål kommer på banen, når I kaster jer ud i rollen som detektiver for at opklare mordet i midtbyen. I får naturligvis nogle ledetråde bl.a. en kuvert med en kopi af politirapporten, diverse bevismateriale og seneste udgave af LokalAvisen.

I bliver ledt rundt til forskellige vigtige steder, hvor I på jeres egne mobiltelefonen vil kunne se vidnesudsagn fra en række vigtige nøglepersoner.

Undervejs skal I løse praktiske og underholdende detektivopgaver – f.eks. forklædningsopgaver. Se mere her.

Vi håber, I er blevet inspireret til nye aktiviteter – læs mere om AWA Teambuilding her.

Har du et arrangement i pipeline? Så kontakt vores mødeeksperter her for booking og rådgivning.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG