KATEGORI: Partnernyheder

Firmajulefrokost hos Admiral Hotel

22. November 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Gør din julefrokost til noget helt særligt i år og lad Admiral Hotel sætte rammen om årets begivenhed.

Admiral Hotel har sørget for et overdådige julebord – der som en gave venter på at blive åbnet. Her kan du se frem til at smage på traditionelle julesmagsoplevelser og nye fortolkninger, der får dine smagsløg til at danse af glæde. Når middagen er ovre, sørger den dygtige DJ for lækre toner, og der vil være fri bar frem til kl. 01. Læs mere om Admiral Hotels julefirmafrokost her.

Julen er hjerternes (og mavernes) fest

December er traditionernes tid, og i år er ingen undtagelse. Restaurantens dygtige og erfarne køkkenchef, Andreas Tancula Møller, har sammensat de mest udsøgte og smagfulde menuer, der vil tage dig med på en kulinarisk rejse gennem julefavoritter og moderne fortolkninger. Uanset om du planlægger at afholde firmajulefrokost for din afdeling eller hele din virksomhed, kan du være sikker på, at din aften med os bliver uforglemmelig og fyldt med både magiske øjeblikke og minder, der vil strække sig helt ind i 2024.

For at høre nærmere eller booke din julefrokost, skal du blot kontakte hotellets eventafdeling på mail: events@admiralhotel.dk. Eller kontakte os hos Danske Konferencecentre her.

Læs mere om mødefaciliteter på Copenhagen Admiral Hotel her.


 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG